MOËT & CHANDON doet de wereld sprankelen met de feestdagen!

Geüpdatet op 30 december 2021 door ELLE Partner
MOËT & CHANDON doet de wereld sprankelen met de feestdagen!

Moët & Chandon organiseert voor de eindejaarsdagen een aantal feestelijke evenementen, én een online platform waarmee de bubbels van het geluk zich over de hele wereld verspreiden. Alle reden om een glas legendarische champagne te heffen.

Hoewel het woord ‘bubbel’ de laatste tijd meer deed denken aan beperkingen die niets feestelijks hadden, is er gelukkig Moët & Chandon champagne, die ons eraan herinnert dat de echte bubbels veel meer te maken hebben met lichtheid, blijdschap en vreugde. “De belletjes in onze champagne zijn een sprankelend symbool dat niet mag ontbreken in deze feestperiode, want we weten hoe champagne kleine momenten van plezier tot één groot feest voor iedereen maakt,” zegt Benoît Gouez, keldermeester van Moët & Chandon.

Het is een feit dat de kleine champagnebelletjes iets magisch hebben die voor instant feest zorgen. Ze zijn het resultaat van de vak- en feestkennis van het Huis, en in deze periode waarin veel mensen elkaar na lange tijd weer terugzien, horen ze er meer bij dan ooit.

Moët staat voor feest

moët toast celebrations
@Moët Hennessy

Sinds de oprichting heeft het Huis al heel wat gedenkwaardige momenten meegemaakt waarin de betoverende bubbels bijdroegen tot de feestvreugde én de naam van het huis. De wilde avonden in Studio 54 in New York, de verjaardag van de eerste ballonvlucht aan het Kasteel van Versailles in 1993, de verlichting van het Vrijheidsbeeld in New York van 2006, de majestueuze kerstboom in Kaapstad in 2017 en de heropening van het Château de Saran in 2009 zijn maar een paar voorbeelden van hoogtepunten uit de geschiedenis van Moët & Chandon. En goed nieuws: 2021 zal geen uitzondering zijn. Het Huis schenkt de beroemde Moët Impérial, eregast op elk zichzelf respecterend feest, om met een feestelijke ‘plof’ het nieuwe jaar over heel de wereld in te luiden. En als we dan toch proosten op het samenzijn, doen we dat meteen door ook aan anderen te denken.

Sprankelende evenementen met een filantropische kant

Moët Imperial 150th celebration event at the Chateau de Saran 2019_
@Moët Hennessy

Voor de eindejaarsagen organiseert Moët & Chandon een aantal evenementen in meer dan 20 steden, waaronder Sydney, Antwerpen Johannesburg, Londen, Milaan, Amsterdam, Madrid, Moskou, Parijs, New York en Mexico. In België wordt een zeer selecte avond gehouden in Antwerpen. Tijdens de feestelijke bijeenkomsten waar de gouden champagne rijkelijk zal vloeien, kunnen de gasten luisteren naar concerten en allerlei evenementen meemaken in ‘eeuwig sprankelende’ zalen. Elk glas dat geheven wordt, is het signaal voor een ‘Toast for a Cause’, waarbij een schenking gedaan wordt aan een plaatselijke organisatie die zich inzet voor de biodiversiteit. Op deze manier draagt het Huis ook bij tot het behoud van de terroir van de Champagnestreek.

Stuur een boodschap naar je geliefden met ‘My wishes’

Als je deel wilt nemen aan het feest en een toast wilt uitbrengen op iemand je lief is, zorgt Moët dat dat kan, ook al woont degene voor wie je toast bedoeld is, honderden kilometers van je vandaan. Dankzij het online platform mywishesvm.moet.com kan je een persoonlijke videoboodschap opnemen en sturen aan iemand die je dierbaar is. Op die manier spreidt de vreugde van de bubbels zich nog verder uit, in een coupe of  via een scherm. Proost!

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Moët & Chandon.
www.moet.com

Lees ook:
WEDSTRIJD : Win een magnum Moët & Chandon Impérial om te vieren met je geliefden!
Het mooiste cadeau ? Dat maak je zelf ! 6 DIY-cadeau-ideeën met Cricut
10 manieren om je cadeautjes origineel in te pakken