Hier bekijk je de nieuwe serie ‘And Just Like That’ exclusief in België

Gepubliceerd op 10 december 2021 door Lore Ginneberge
Hier bekijk je de nieuwe serie ‘And Just Like That’ exclusief in België And Just Like That - HBO

Sex and The City fans, deze is voor jullie! De iconische serie krijgt eindelijk een vervolg in de vorm van 'And Just Like That'. Deze gloednieuwe reeks is vanaf nu exclusief te bekijk in België via Streamz.

Ben je voor de zoveelste keer door alle 94 afleveringen van Sex and The City? Zeventien jaar later - het laatste deel dateert uit 2004 - is het tijd om te kijken waar Carrie & co terechtgekomen zijn. Is er nog steeds een Mr. Big in het spel? Wat met Miranda en Steve? En de kinderen van de Charlotte? Al die vragen worden beantwoord in 'And Just Like That', de langverwachte reboot.

Cosmopolitans & Manolo's

In een onvoorspelbare wereld is het geruststellend dat sommige dingen nooit veranderen. Carrie Bradshaw leeft na twintig jaar nog steeds voor een goede Cosmopolitan, met Manolo's aan de voeten en een Fendi Baguette om de arm.

De nieuwe serie speelt zich ook  nog steeds af tegen de achtergrond van het bruisende New York. Toch zitten er genoeg nieuwe elementen in 'And Just Like That' om het spannend en hedendaags te houden. Enkele nieuwe personages maken hun opwachting, wat een frisse wind doet waaien door de serie. Ook de topics zijn helemaal van nu. Verwacht je aan gesprekken over gender, ouder worden, dating apps, podcasts... en seks - what else.

Kijk 'And Just Like That' in België op Streamz

Na enkele trailers en behind-the-scenes beelden van de vervolgserie, is het eindelijk zover. Vanaf 10 december kan je 'And Just Like That' exclusief bekijken via Streamz, het Belgische streamingsplatform van Telenet, en in de Telenet TV-theek. Elke week wordt een nieuwe aflevering gedropt, dus je bent maar liefst tien weken zoet met vers kijkvoer.

Wil je tussendoor de originele serie herbekijken? De complete Sex and The City-serie, inclusief beide films,  is vanaf nu verkrijgbaar in een luxueuze Blu-ray box. Kerstcadeautje nodig, iemand?

ONTDEK OOK: zes series en -documentaires voor fashionista’s