Uitwaaien aan zee: boek je verblijf in Knokke in enkele klikken

Geüpdatet op 30 november 2021 door ELLE Partner
Uitwaaien aan zee: boek je verblijf in Knokke in enkele klikken

Wil je er tijdens de wintervakantie even tussenuit om je batterijen op te laden? Via het platform visitkh.be reserveer je een verblijf in Knokke, de meest glamoureuze badstad van ons land én steun je de plaatselijke economie. Perfect om 2022 goed te beginnen!

Om 2021 in schoonheid af te sluiten, trekken we naar de Belgische kust. We halen een frisse neus in het classy Knokke-Heist en reserveren in no time een kamer.
Een verlengd weekend of een verkwikkende break voor, tijdens of net na de feestdagen... Vaak is een hotel de aangenaamste en eenvoudigste manier om volop van die dagen met onze partner, vrienden of familie te genieten.

Frisse lucht om te herbronnen

Knokke-Heist hoeven we niet meer voor te stellen. Het is de meest trendy badstad van de Belgische kust. Met zijn heerlijke restaurants, sfeervolle cafés, karakteristieke villa's, casino, golfterrein, clubs, vele kunstgalerijen en gedistingeerde inwoners hoeft deze schoonheid niet onder te doen voor een zomer in Saint-Tropez. 's Winters maken de bikini's plaats voor laarzen, dikke jassen en mutsen en de ijsjes worden warme wafels (Brusselse of Luikse wafels, met of zonder slagroom, dat is weer een andere discussie). Het is trouwens een waar genot om te zien hoe de zomerdrukte van de dijk verdwijnt en we rustig het adembenemende landschap kunnen bewonderen. Daarom grijpen we onze kans. We boeken een nacht in een cosy hotel naar wens zodat we eindelijk die lange strandwandelingen kunnen maken of met open mond kunnen staren naar Knokke Light Art, het overdonderende klank- en lichtfestival. En door rechtstreeks bij een hotel in de stad te reserveren, steunen we bovendien de lokale economie, die door die duivelse pandemie al zoveel te lijden heeft gehad.

Visitkh.be: een lokaal duwtje in de rug

Het platform visitkh.be is opgericht door de hotelhouders van Knokke-Heist en maakt reserveren veel eenvoudiger. Het platform zet overnachtingsmogelijkheden uit de streek in de kijker, werkt zonder tussenpersonen en biedt een gedetailleerd overzicht van het hotelaanbod in Knokke-Heist, van het IBIS-tot de viersterrenhotels. Het voordeel? De hotels beantwoorden enthousiast onze vragen en spelen in op onze wensen. Zij bieden een uitstekende service en wij geven de lokale economie een duwtje in de rug zonder de grote onlineplatformen te sponsoren. We winnen tijd en geld en kunnen rekenen op een verblijf van topkwaliteit!

Visit Knokke Heist Website
© VisitKH

Is de zee 's winters maar een dooie boel?

Visitkh.be, met zijn ruime en gevarieerde aanbod van kamers en hotelcomplexen, bewijst het tegendeel. Als we een overnachting hebben gereserveerd, ontvangen we bij aankomst in het hotel gratis een vip-gids. Die kleine catalogus barst van de voordelen en kortingen voor boetieks, winkels, restaurants en activiteiten in de stad die ook 's winters open zijn. Tot slot vinden we op de site een lijst met toffe adresjes, "approved by VKH", en een agenda met alle evenementen die in Knokke-Heist worden georganiseerd, zoals de langverwachte kerstmarkt.

Benieuwd naar meer? Surf naar visitkh.be, profiteer van de beste hoteltarieven en herontdek Knokke-Heist!

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met VisitKH.
www.visitkh.be

Lees ook:
Hotel The Grand : Ontdek Amsterdam via de rode loper
Staycation: herbronnen in Knokke-Heist
Ontdek onze complete reisgids met alle hotspots in Brighton