Logeer lokaal: boek hier je weekendje weg

Geüpdatet op 30 september 2021 door ELLE Partner
Logeer lokaal: boek hier je weekendje weg © Unsplash

Zin in een weekendje uitblazen aan de Belgische kust? Support your locals en overnacht dit najaar in een stijlvol hotel.

Knokke-Heist heeft veel te bieden: naast de vele boetieks en eetgelegenheden, barst de kustgemeente van de stijlvolle hotels. En de hoteliers, die ontvangen je dit najaar met open armen. Je boekt je verblijf in het Biarritz van het noorden aan de meest voordelige prijs, eenvoudig bij het hotel zelf via visitkh.be. Dit online platform vereenvoudigt je boeking merkbaar: je reserveert rechtstreeks bij het hotel zelf, zonder dat er partners of tussenpersonen aan te pas komen.

Luxueus logeren

© Visit Knokke-Heist
© Visit Knokke-Heist

Het resultaat? Je boekt niet alleen goedkoper maar geniet ook van een uitstekende service tijdens je verblijf. Want zonder onnodige tussenschakels, worden je specifieke vragen veel sneller beantwoord. Een kamer met uitzicht op zee? De hoteliers maken spoedig werk van je wensen. Daarbij geef je de lokale economie een extra duwtje in de rug door niet via online giganten te reserveren, maar Belgisch te boeken, via een platform van eigen bodem.

Veel voordelen

© Visit Knokke-Heist

De hoteliers van Knokke-Heist richtten VisitKH op met als doel hun gasten extra in de watten te leggen én wegwijs te maken in de mooiste badplaats van België. Het platform huist immers een lijst van hotspots, niet-te-missen adresjes en een overzicht van de verschillende evenementen die plaatsvinden in de kustgemeente. Tenslotte ontvang je bovenop je boeking via visitkh.be een vip-gids waarmee je tal van extra’s en kortingen krijgt bij handelaars, restaurants en andere recreatiegelegenheden in Knokke-Heist.

Meer weten? Surf naar visitkh.be, laat je inspireren en geniet van de beste hotelprijzen in Knokke-Heist!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Visit Knokke-Heist.
www.visitkh.be

Lees ook :

Betaald worden om wijn te drinken: iets voor jou?

Hotspots: onze favoriete adresjes om eten af te halen in Knokke-Heist

Logeer lokaal