Op cruise in de Caraïben: dit moet je weten

Geüpdatet op 5 december 2021 door ELLE Partner
Op cruise in de Caraïben: dit moet je weten © Seabourn

Nu de dagen korter en kouder worden, dringt het dromen van een reis naar warme oorden zich op. Doorkruis dit najaar de Caraïben aan boord van een cruiseschip en ontdek elke dag een nieuw eiland inclusief paradijselijk strand. Wij vertellen je wat je moet weten.

Wist je dat het Caribische gebied maar liefst 7.000 eilanden telt? Meer dan genoeg om dagen- of wekenlang te eilandhoppen. Hou je ervan om in de watten gelegd te worden? Dan is er geen betere manier om de Caraïben te ontdekken aan boord van het luxueuze cruiseschip ‘Seabourn Ovation. De nieuwste telg van de ‘Seabourn’-vloot vaart vanuit Miami naar exclusieve plaatsen, zoals de hagelwitte stranden van Jost Van Dyke, het mondaine St. Barts of het magische Îles des Saintes.

De suites van het luxueuze cruiseschip zijn ruim met mooie badkamers. Begroet ’s ochtends – gehuld in een extrazachte badjas – de zon en zee vanop je privébalkon. Daar kan geen enkel hotel aan tippen.

Seabourn
© Seabourn

Het leven aan boord

Elke dag gooit de ‘Seabourn Ovation’ het anker uit in een prachtige baai. Laat je met een van de tenders aan wal brengen en ga hiken in het Cabrits National Park op Dominica, shoppen in Philipsburg of een rumstokerij bezoeken. Ben je een echte waterrat? Dan kan je aan het achtersteven van het schip een van de watersportactiviteiten zoals kajakken, zwemmen of zeilen uitproberen.

Geen enkele dag is dezelfde. Je kan ook gewoon een dag op volle zee genieten van alles wat het schip te bieden heeft, alles kan. Maar ook aan boord is genoeg te beleven om je dagen mee te vullen. In het salon vind je een bibliotheek vol goede boeken om bij weg te dromen en een koffiebar met kraakverse koffie en heerlijke cake.

Seabourn
© Seabourn

Gastronomische reis

Gastronomisch gezien hoef je niet op je honger blijven zitten. Hoe klinkt een ontbijt met versgeperste sapjes, aan boord gebakken broodjes en eggs benedict jou in de oren? ’s Avonds heb je de keuze tussen een verwenavond in het sterrenrestaurant van Michelin-chef Thomas Keller – champagne en kaviaar, iemand? – verse sushi gehuld in een jasje Japanse vriendelijkheid of een diner onder de zwoele sterrenhemel. Sluit de dag af met een laatste plons in het zwembad of ontspan in het bubbelbad vooraan op de boeg.

Nog op zoek naar een fijn vakantie-idee voor deze winter? Seabourn heeft een mooi aanbod van Caribische cruises met vertrek uit Miami of Barbados. Omdat zovelen op hun reishonger zitten, verkopen deze cruises als zoete broodjes. Snel naar www.seabourn.com!

Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op met onze reserveringsafdeling: 00800 1872 1872 (gratis) of informatie@seabourn.com.

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Seabourn.
seabourn.com

Lees ook:
Zo organiseer je een geslaagd tuinfeest
Staycation: herbronnen in Knokke-Heist
Sint Maarten: naar deze Caribische hotspots wil je meteen vertrekken