Staycation: herbronnen in Knokke-Heist

Geüpdatet op 26 oktober 2021 door ELLE Partner
Staycation: herbronnen in Knokke-Heist © Unsplash

Je hoeft echt niet op het vliegtuig te stappen om er even helemaal uit te zijn. De Belgische kust is de perfecte bestemming voor een ontspannend verblijf in een goed hotel, en je helpt er meteen de plaatselijke economie een handje mee.

Knokke in herfstsfeer

De Belgische kust is in elk seizoen een aanrader als je even wilt op adem komen of een mini-vakantie wilt plannen, in je eentje of met mensen die je lief zijn. In de herfst is het er mooier dan ooit, met de eeuwig veranderende luchten, de lichte zeemist vol jodium, de frisse wind die de wolken boven de zee voorbij jaagt en het zand dat tegen je kuiten prikt en je het gevoel geeft dat je helemaal leeft. En na een dagje zee voel je je gezond moe, en wordt het tijd om je hotel op te zoeken. Daar kan je genieten van een spa, en van een heerlijk buffet dat je volop verdiend hebt na de kilometers wandelen langs het strand.
Het chique Knokke-Heist is dé place-to-be voor wie op zoek is naar ontspanning, gastronomie, wellness, culturele activiteiten of gezinsuitstapjes. De rustgevende omgeving, de restaurants, de luxueuze villa’s, het natuurreservaat Het Zwin, de talloze boetieks en de uitstekende bereikbaarheid (per trein of in de auto) maken er een perfecte bestemming van voor een weekendje (of langer) weg.

Rechtstreeks reserveren

Huur voor een keer geen appartement maar verwen jezelf echt: in deze badplaats vind je hotels voor elk budget, en wat kan er beter zijn dan je verblijf rechtstreeks bij een ervan te boeken! visitkh.be stelt zich tot doel om reserveren gemakkelijker te maken en de plaatselijke hotels in de schijnwerper te zetten, om de sector na de pandemie nieuw leven in te blazen. Met visitkh.be steun je de plaatselijke economie: je reserveert niet via een van de internetgiganten, maar via een Belgisch platform dat is opgezet door de hoteliers van Knokke-Heist. Met je smartphone of computer contacteer je het hotel rechtstreeks en reserveer je zonder tussenpersonen of partners. Het grootste voordeel is dat je geen commissie hoeft te betalen, dat je gegarandeerd de beste prijs krijgt en dat je rechtstreeks in contact staat met je logeeradres. De teams van het dertigtal hotels die bij de site zijn aangesloten, beantwoorden met plezier al je vragen, stemmen je verblijf af op je wensen en maken er een ontspannen totaalbelevenis van. En dan hebben we het nog niet gehad over het overzicht van adressen die uitgetest zijn door VHK en de VIP-catalogus vol voordelige aanbiedingen die voor je klaarligt bij aankomst.

website visit knokke heist
© Visitkh

Kiezen uit de mooiste hotels

Op het platform vind je hotels die design combineren met elegantie, gastronomie, charme en rust. Er zijn oude gebouwen bij in pure 19de-eeuwse anglo-normandische stijl, uitgepuurde, moderne complexen, donzig zachte bedden om van te dromen en terrasjes en loungehoekjes waar je altijd zou willen blijven zitten. Reserveren doe je met één muisklik, maar kiezen zal moeilijker zijn, want er is zoveel verleidelijks in het aanbod. Tijd dus om je volgende uitstap te plannen, via visitkh.be

Dit artikel werd opgemaakt in nauwe samenwerking met visitkh.be
www.visitkh.be

Lees ook:
Goeste: een culinaire week in Knokke-Heist
Shopping: onze favoriete adressen in Knokke-Heist
Brooklyn opent vernieuwde winkel in Knokke