Brooklyn opent vernieuwde winkel in Knokke

Gepubliceerd op 3 juni 2021 door ELLE België
Brooklyn opent vernieuwde winkel in Knokke

Winkelketen Brooklyn kreeg in vier weken een make-over en opent hun vernieuwde winkel in Knokke. Tijd om nog eens te gaan shoppen!

Voor het nieuwe interieur werd er inspiratie gehaald uit... de stad Brooklyn. Five AM designstudio bedacht een urban concept waar de liefde voor bruisende steden en jeans samensmelten in een kosmopolitische winkelervaring. De winkel heeft veel natuurlijk licht, waardoor er een open gevoel heerst. Zowel bij de mannen- als vrouwencollectie spelen de broeken en specifieker de jeans de hoofdrol.

brooklyn knokke
Collectie jeansbroeken

De West-Vlaamse familiale keten vernieuwde eerder al hun winkels in: Gent, Oostende en Roeselare. Zo willen ze zeker zijn dat hun klanten na de vele lockdowns een leuke shopervaring hebben:

"De covid-maatregelen deden ons nog meer beseffen hoezeer klanten de offline shopervaring missen. Nieuwe collecties kunnen bekijken, voelen en passen in een inspirerende omgeving mét persoonlijk advies geeft een goed gevoel. Dat is waarom wij geloven in echte winkels." -eigenaar Ubbe Descamps.

Vergeet zeker geen kijkje te nemen in de vernieuwde Brooklynwinkel de volgende keer je in Knokke bent.

Lippenslaan 186, 8300 Knokke-Heist

(Stagiaire Amber Lacasse)