Shopping: onze favoriete adressen in Knokke-Heist

Geüpdatet op 6 oktober 2021 door ELLE Partner
Shopping: onze favoriete adressen in Knokke-Heist © Tijs Vervecken

De zon mag dan wel schitteren in haar afwezigheid, Knokke-Heist blijft de ideale Belgische bestemming voor een daguitstap of weekendje weg. Naast zicht op zee herbergt de kustgemeente heel wat niet-te-missen shopadresjes. Een inkijk in ons adresboekje:

Le MuZée de L’AmuZette

Le MuZée de L’AmuZette is een conceptstore vlakbij het Gemeenteplein in Knokke-Heist. Op de eerste verdieping van het pand vind je een mooie selectie designmeubelen, woonaccessoires en hebbedingen, de tweede verdieping is gewijd aan vintage vondsten.
Adres: Albertlaan 25

Daniel Ost

Wanneer je de bloemenboetiek van hofleverancier Daniel Ostbinnenstapt, lijk je in een sprookjeswereld te zijn terechtgekomen. Behalve een prachtige bloemencollectie, huisvest de boetiek uitzonderlijke planten en unieke interieurdecoratiestukken.
Adres: Dumortierlaan 141

Maison De Greef

Maison De Greef is de ultieme bestemming voor tijdloze juwelen en briljante luxehorloges van merken als 'A. Lange & Söhne',' Ressence' en 'L'Epée'. Daarnaast vervaardigt het huis zelf exclusieve haute joaillerie-creaties in haar ateliers, die je volledig op jouw wensen kan laten afstemmen.
Adres: Kustlaan 179

Haven Surf

In het Biarritz van het Noorden kan een surfwinkel uiteraard niet ontbreken. BijHaven Surf shop je gevestigde namen als ‘Patagonia’ en ‘Vans’ maar ontdek je evengoed onafhankelijke modelabels als ‘La Paz’ en ‘Bower’. Verder vind je er surfboarden, kunst en accessoires.
Adres: De Wielingen 18

Bar à Beauté

Wil je eens goed in de watten worden gelegd? Dan ben jij bij Bar à Beauté aan het juiste adres. Ga langs voor een facial, microneedling-sessie, peeling of meer. Ook voor permanente make-up en definitieve ontharing ben je bij dit beauty adresje in goede handen.
Adres: Niki de Saint Phallestraat 6

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Toerisme Knokke-Heist.
www.myknokke-heist.be

 

Lees ook :

Onze fashion favorieten voor het nieuwe schooljaar

‘Activewear’: dé tentoonstelling van het moment

Getest: een duurzame shoppingroute in Brugge