Onze fashion favorieten voor het nieuwe schooljaar

Gepubliceerd op 10 september 2021 door ELLE Partner
Onze fashion favorieten voor het nieuwe schooljaar ELLE x De Bijenkorf

De zomer lijkt wel voorbij gevlogen… Klaar voor een start in stijl? We zetten onze fashion favorieten voor je op een rij!

De absolute must-haves voor het nieuwe schooljaar:

Om de terugkeer in stijl in te zetten, doken we voor jou in de e-shop debijenkorf.be op zoek naar kledij en accessoires waarmee je meteen indruk maakt op de eerste dag. Wat er allemaal in ons winkelmandje is beland?

Een vergulde armband om ons bruine kleurtje nog beter te laten uitkomen en indruk te maken aan de koffieautomaat, een nieuwe handtas waar we elk dossier in een vingerknip uit tevoorschijn toveren, een lange jas of een leren jas voor een comfy wissel van de seizoenen, hippe Veja sneakers voor een stevige terugkeer naar de werkvloer, … Genoeg opties om elke morgen met een goed humeur je dag te beginnen.

Girl Boss accessoires

Te laat komen is geen optie met een horloge van Daniel Wellington. Ben jij steeds overladen met mappen, schriften, balpennen, post-its, ...? Dan is een grote tas zoals deze van Ralph Lauren een must voor jou.

Stijlvolle jassen  

Met een leren jas zit je zeker goed deze maand. Perfect om het te dragen met een lange jurk, een mini rokje of over een sweater. En omdat België, niet België is zonder regen, is een trenchcoat van Edited of Valentino een echte must-have.

 

Sparkle sparkle

Het is altijd leuk om jezelf te verwennen met een nieuw juweeltje. Een ring van Blush, een armbandje van Gas of een zilveren paar oorbellen ?  Stralen zal je zeker doen met deze juwelen die passen bij elke outfit. 

Lingerie

Met de juiste lingerie loop je vol zelfvertrouwen en straal je dat ook uit. Houd je van bh’s in kant of eerder katoen? Er is keuze genoeg... En als je na een lange dag in de zetel wil ploffen kan dat ook met een stijlvolle en comfortabele pyjama.

Voor meneer

En omdat we zo sympathiek zijn, zijn we ook even gaan snuisteren tussen de herenjassen om je allerliefste te verwennen op zijn eerste dag. In de e-shop vind je dan ook heel wat mannenmerken, waaronder Tommy Hilfiger, Levi’s, Stone Island of Daily Paper. Ontdek onze 100% stijlvolle selectie en mis je terugkeer niet!

De goede voornemens voor het nieuwe schooljaar:

1,2,3 go

Als je, net zoals wij, werk hebt gemaakt van goede voornemens, dan zorgen deze stukken er absoluut voor dat je ze deze keer wel waarmaakt! Of je nu vanaf september opnieuw naar de fitness trekt of je bent in volle voorbereiding van je volgende marathon, De Bijenkorf biedt een uitgebreid gamma aan kledij en accessoires voor de sportievelingen onder ons: smartwatches, sneakers voor dames en zoveel meer.

Vintage Love

Heb je je voorgenomen om dit jaar je meest ecologische voetje voor te zetten, weet dan dat je op je favoriete shopping adres prachtige vintage kleding vindt van de grootste luxemerken zoals Céline, Isabelle Marant, Burberry of Chloé. Een uitgelezen kans om een topstuk op de kop te tikken!

De Bijenkorf Membership

Wist je dat je als member van de Bijenkorf meer krijgt? Zo geniet je onder andere van gratis levering en retournering van al je online aankopen, zijn er speciale memberaanbiedingen en kun je deelnemen aan inspirerende online masterclasses. Schrijf je nu gratis in en geniet van deze voordelen: debijenkorf.be/member-worden

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met De Bijenkorf.
www.debijenkorf.be

Lees ook:

Shop 15 merken met de mooiste minimalistische handtassen

3 najaarlooks met maison de greef

‘Activewear’: dé tentoonstelling van het moment—