Met de boxsprings van Hiboo zijn je nachten nooit meer hetzelfde

Gepubliceerd op 4 november 2021 door ELLE Partner
Met de boxsprings van Hiboo zijn je nachten nooit meer hetzelfde © Hiboo

Deze comfy bedden duiken steeds vaker op in hotels en heel wat influencers zweren erbij. Bij het jonge Belgische merk Hiboo kan je nu ook je eigen boxspring op maat laten maken tegen een scherp prijskaartje. Zo wordt jouw droom van ultiem comfort werkelijkheid.

Hiboo is een eenvoudig en efficiënt concept bedacht door drie vrienden: Charles, Ignace en Alexis. Bij hen stel je zelf het boxspringbed samen dat bij je past en dat vervolgens in België gemaakt wordt met hoogwaardige materialen. De boxsprings worden bovendien aangeboden tegen een betaalbare en verantwoorde prijs. Maar vooraleer we verder gaan, weet jij wat een boxspring precies is?

De boxspring, een gezellig nest

De boxspring wordt vaak een "Amerikaans bed" genoemd, hoewel het oorspronkelijk uit Scandinavië komt. Het bestaat uit een hoofdbord en een bedbodem waarop één of twee matrassen rusten. Samen vormen ze een soort uniform geheel (een "knus nest") bekleed met een stof van hoge kwaliteit. Het hoofdeinde is gewatteerd en afgestemd op de stof van de bedbodem en de matras, voor een uniforme en comfy uitstraling.

lit boxspring hiboo
© Hiboo

Hoe een boxspring je nachtrust radicaal verandert

Deze zachte bedden met hun tijdloze look zijn niet alleen een streling voor het oog, maar ook een toonbeeld van hygiëne en comfort. De vering in de boxspring biedt je extra steun en een steviger draagvlak terwijl je slaapt. Daardoor heb je minder last van rugpijn, hoeveel je ook beweegt of hoe je ook ligt. Bovendien laten de spiralen de lucht door het beddengoed circuleren, wat zorgt voor een perfecte verluchting en ventilatie. Het resultaat? De lichaamstemperatuur wordt gereguleerd, de lattenbodem gaat langer mee en je geniet van een vredige en rustgevende slaap in een bed dat de tand des tijds doorstaat.

Hiboo, de 100% personaliseerbare Belgische boxsprings

Bij Hiboo is alles eenvoudig en transparant. Je stelt alle elementen van je boxspring zelf samen volgens je smaak en de inrichting van je kamer. Je kiest de grootte van het bed, de pocketveringmatras (met een dikte van 21 of 28 cm), het design van het hoofdeinde (opgevuld, modern of klassiek), de kleur (maar liefst 40 kleuren!) en het materiaal van de stof, evenals het type poten (in natuurlijk eikenhout of wengé). Je kan zelfs een gratis stofstaal bestellen en thuis laten bezorgen om je te helpen beslissen. Het totale kostenplaatje bedraagt € 1.590 of € 1.990 met levering en montage.

Wat we er zo geweldig aan vinden?

Met Hiboo is overproductie verleden tijd! De bedden van Hiboo worden op bestelling gemaakt door een Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in slaapaccommodatie, zonder tussenpersonen. Op die manier kunnen ze de bedden tegen een onklopbare en eerlijke prijs aanbieden. Alle producten dragen de meest veeleisende hygiëne- en milieulabels, dus ook op dat vlak hoef je je geen zorgen te maken. Het extraatje? De textielproductie wordt uitgevoerd door een beschutte werkplaats die de sociale en professionele integratie van personen met een handicap bevordert. Bovendien doneren ze bij elke bestelling een vast bedrag aan HuNeeds, een vzw die daklozen helpt hun leven weer op te pikken en hun plaats in de maatschappij te vinden. Als iemand ons gezegd had dat de wereld veranderen begint met een goede nachtrust, dan zouden we de stap allang gezet hebben!

Ontdek de boxsprings van Hiboo op afspraak bij Kisany in Elsene en Mia Zia in Waterloo of op www.hiboo.be.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Hiboo.
www.hiboo.be

Lees ook:
Maak je huis klaar voor de herfst met deze vurige boeketten
3x musthaves van SMEG voor je keuken
How to: een inspirerende home office met een klein prijskaartje