Maak je huis klaar voor de herfst met deze vurige boeketten

Geüpdatet op 13 oktober 2021 door ELLE Partner
Maak je huis klaar voor de herfst met deze vurige boeketten bloomon

Kan je niet wachten op cozy herfstavonden met een gezellige serie, een warm drankje en... een vurig boeket op tafel? bloomon stoomt jou en je interieur klaar voor het nieuwe seizoen.

De Fall collection van bloomon is gemaakt om vlammetjes aan te wakkeren. Luxueus ogende bossen en temperamentvolle creaties in spicy kleuren sieren dit najaar de floral shop, en binnenkort jouw interieur! De inspiratie achter deze bloemencollectie zijn de flamboyante jaren ’70, waar warm notenhout en donkere schakeringen de boventoon voeren. Krijg je het al warm? Dan zullen de weelderige boeketten in warme, pittige kleuren je vast kunnen bekoren.

Natuurlijke materialen, organische vormen

Ook de vormentaal van de jaren zeventig is prominent aanwezig in de najaarscollectie van bloomon. Ronde, zachte vormen zorgen voor een warm en geborgen gevoel. De veelzijdige najaarscollectie bestaat uit vlammende statements en luxe droogbloemen op een voetstuk. De Fall collection van bloomon is gebaseerd op de interieurtrend waar mensen steeds vaker kiezen voor gerecycled materiaal of een interieur dat tijdloos is en daardoor langer meegaat. Warme aardetinten gecombineerd met natuurlijke elementen zoals hout, linnen en botanische accenten zorgen voor een huis waar zacht en simpel de leiding nemen.

Echte eyecatcher: het Fall Edition-boeket

Het Edition-boeket van bloomon is een extravagante bos waarmee je indruk maakt. Speciaal voor de Fall collection hebben de stylisten van bloomon een camelkleurig Edition-boeket ontworpen: een ode aan de natuur. Het boeket bestaat uit typische najaarsbloemen zoals de Anigozanthos ‘gold fever’, Chrysanthemum ‘cobra’, herfstig blad en de Rosa ‘Corallo’: een sterke najaarstak gevuld met minibesjes. Voor dit boeket is een bijpassende keramische cilindervaas in beige ontworpen die je makkelijk kunt toevoegen aan je bestelling.

bloomon Fall Edition-boeket
bloomon Fall Edition

Speciaal voor de bossen uit de Fall collection presenteert bloomon in samenwerking met online woonboulevard fonQ de laatste vazentrends. Van klassieke keramische vazen tot artistieke vazen met uitgesproken prints: de stylisten van bloomon en fonQ laten samen zien hoe de bossen uit de Fall collection het beste uit de verf komen.

De bloomon Fall collection is vanaf september beschikbaar in de floral shop op bloomon.be

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met bloomon.
bloomon.be