3x musthaves van SMEG voor je keuken 

Gepubliceerd op 28 september 2021 door ELLE Partner
3x musthaves van SMEG voor je keuken 

Het najaar is aangebroken en de dagen worden korter. Dat betekent: tijd voor gezellige babbels bij koffie en gebak. Met onze selectie musthaves van SMEG verzeker je je niet alleen van een heerlijk tussendoortje maar meteen ook van een fraai gespreksonderwerp.

1.De handmixer

Om regenachtige dagen dragelijker te maken met gezelligheid en gebak kan een goede handmixer niet ontbreken. De handmixer van SMEG ziet er niet alleen uit om op te eten maar je bereidt er ook nog eens de lekkerste baksels mee. Het toestel is beschikbaar in zeven kleuren waar we helemaal blij van worden, zoals crème, pastelgroen en roze. Het toestel wordt bovendien geleverd met 3 accessoires, namelijk: draadgardes, Optimus-kloppers  en deeghaken. Met de SMEG handmixer kan je elke bereiding te baas! 

mixeur smeg
HMF01 hand mixer @SMEG

2.De ‘Bean to Cup’-koffiemachine

Kies jij voor koffie bij je gebak? De versgemalen, aromatische koffie van de SMEG ‘Bean to Cup’ automatische koffiemachine overtuigt zelfs de grootste koffiesnob. Het toestel ziet er mooi uit én is gemakkelijk in gebruik. Selecteer je koffie naar keuze op het one-touch menu en serveer enkele seconden later een kraakvers kopje aan je genodigden. 

Met de BCC01 serveer je zwarte koffie, zoals espresso, americano of ristretto. 

 

Een extra stoompijpje siert de BCC02 en laat je toe om melk op te schuimen. Ideaal voor cappucino’s, lattes of flat whites. 

 

De koffiemachine is verkrijgbaar in vier verschillende matte  tinten: rood, wit, zwart en taupe. Tenslotte investeer je met de ‘Bean to Cup’-koffiemachine ook nog eens in de planeet. Dankzij duurzame technologie en het gebruik van verse koffiebonen maakt het toestel het gebruik van capsules overbodig en vermijdt het onnodig afval. 

3.De mini waterkoker

mini waterkoker blauw smeg
KLF05 mini kettle - @SMEG

Organiseer je een theekransje? Dan kan de SMEG mini waterkoker niet ontbreken als eregast. De compacte versie met een capaciteit van 0,8 liter zet waterverspilling buiten spel en minimaliseert energieverbruik. Dankzij zijn compacte formaat is hij bovendien ideaal voor je home office. Ook de ‘mini waterkoker’ is in zeven tinten beschikbaar en een heuse aanwinst voor je interieur! 

Tips : Download de SmegAR app om deze toestellen te visualiseren in je eigen keuken via augmented reality. Op die manier kun je gemakkelijk zien of het toestel past in je keuken en welke kleur het mooist is.

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met SMEG.

smeg.be

 

Lees ook:

Betaald worden om wijn te drinken: iets voor jou?

Onze fashion favorieten voor het nieuwe schooljaar

Is je haar beschadigd na de zomer? Vraag je staaltjes aan van Aveda’s botanical repair