Mepal komt met stijlvolle oplossingen voor gezonde girls on the go

Geüpdatet op 18 oktober 2021 door ELLE Partner
Mepal komt met stijlvolle oplossingen voor gezonde girls on the go Mepal

Gezond koken bij je thuis is één ding, maar die maaltijden meenemen is een pak moeilijker. Speciaal voor alle harde werkers, bezige bijtjes en girls on the go biedt Mepal stijlvolle producten voor onderweg. Trendy isoleerflessen, mooie drinkbekers en lekkere lunchpotten die makkelijk in gebruik zijn in de auto of de trein, tijdens een meeting of een les. Zo eet je altijd goed en gezond, waar je ook bent.

Mepal Elite: slim & stijlvol design

Akkoord, drinkflessen en lunchpotten moeten vooral handig in gebruik zijn, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Om tegemoet te komen aan al deze eisen ontwikkelde Mepal de gloednieuwe Elite Range in de trendkleuren Titanium en Rose Gold. In de collectie vind je een isoleerbeker, isoleerfles en lunchpot, jouw ideale bondgenoten voor een snelle hap en om de hele dag door gehydrateerd te blijven.

Nooit meer zonder je favoriete drankje

Koffietje voor onderweg? Dankzij het dubbelwandig rvs van de isoleerbekers blijft je drankje extra lang warm. Wist je trouwens dat 95% van de smaak wordt bepaald door geur? Door de speciale dop geniet je extra van de overheerlijke aroma’s, die je tegemoet komen zodra je de beker opendraait. Extra pluspunt: in heel wat koffiebars geniet je tegenwoordig van een korting op een lekkere koffie wanneer je je eigen beker meebrengt. Geen afval verspild én geld bespaard: check!

Niet zo’n koffiefanaat? Ook voor wie water of thee wil meenemen is er een oplossing: de handige isoleerfles is geschikt om koude, warme en zelfs koolzuurhoudende drankjes in te bewaren. Plots lijkt die aanbevolen 2 liter water per dag een stuk haalbaarder! Opnieuw heeft Mepal de perfecte balans tussen innovatie en design gevonden, want met de Elite Range, maar ook haar klassieke tinten blauw, roze en groen wil je gezien worden.

Mepal Elite
Mepal Elite

Duurzaam, snel en gezond

Zitten er voor jou vaak te weinig uren in een dag? Dan is het extra belangrijk om af en toe even een break te nemen. Trakteer jezelf op een gezond en lekker tussendoortje met de lunchpot Ellipse van Mepal. Zelfs na zes uur heb je met de isoleer lunchpot nog een warme of koude lunch. Je kunt er bijvoorbeeld yoghurt met granola, een restje van de dag voordien of soep in meenemen. De lunchpot is er ook zonder isolerende functie en in een mini variant. En handig voor wie houdt van crunchy (huisgemaakte) granola of een slaatje met knapperige croutons: dankzij de twee aparte compartimenten blijven je toppings de hele dag lekker crispy.

Om je maaltijd helemaal compleet te maken introduceert Mepal een praktische opvouwbare lepel. Nu kun je al dat lekkers in je lunchpot meteen opeten. Je klikt de lepel eenvoudig in en uit en bewaart ‘m opgevouwen in het bovenste compartiment van je potje. De opvouwbare lepel is verkrijgbaar in zes kleuren die passen bij de potten. Nu ben je helemaal good to go!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Mepal.

mepal.com/be-nl

Lees ook:

We Love: Mepal lanceert slim ontworpen kinderservies op maat van je kleintje

5 onweerstaanbare wintersoepen die goed voor je zijn

Natan: tijdloos én hedendaags