We Love: Mepal lanceert slim ontworpen kinderservies op maat van je kleintje

Gepubliceerd op 23 april 2021 door ELLE Partner
We Love: Mepal lanceert slim ontworpen kinderservies op maat van je kleintjeMepal Mio

Wil je kleine spruit altijd alles ‘zelf doen’ aan tafel? Met Mepal Mio, de nieuwe baby- en peutercollectie van Mepal, wordt dat pas echt kinderspel!

Mepal, het Nederlandse bedrijf bekend om zijn drinkbussen, bestek en lunchboxen voor milieubewuste ouders, komt met een gloednieuwe collectie voor de allerkleinsten onder ons. De producten binnen de Mepal Mio-lijn (niet toevallig Italiaans voor ‘mij’), zijn volledig op maat gemaakt van baby’s en peuters, zodat ook zij alles zelf kunnen doen aan tafel, tijdens een picknick of in het eerste klasje.

Gedaan met knoeien

Voor de producten uit de Mepal Mio-collectie wijkt het merk niet ver af van haar bekende bestsellers: ook hier vind je namelijk verschillende slim ontworpen drinkbekers, borden en bestek in allerlei kleuren en met tekeningen allerhande. Wanneer je kleintje leert om zelf zijn eerste slokjes te nemen, is er bijvoorbeeld de Antilekbeker (voor baby’s vanaf zes maanden). Deze handige beker is écht antilek en kan tegen een stootje, gedaan dus met knoeien, morsen, of zelfs breken...  De drinktuitjes aan beide kanten zijn extra kort voor een gezondere ontwikkeling van mond en gebit en de grote handvatten zorgen er dan weer voor dat de Antilekbeker makkelijk vast te houden is. Ook aan het design werd gedacht, de druppelvorm is niet alleen onbreekbaar, maar ziet er ook stijlvol uit. En aan kleurenkeuze geen gebrek!

mepal mio kinderservies
Mepal

We hoeven je niet te vertellen dat kleine kindjes ongelooflijk snel groot worden. Voor elke stap in het leven van je baby is er een aangepaste drinkbeker. Wil je kleine spruit net zoals de volwassenen doen? Dan biedt de 360° oefenbeker het beste van twee werelden: de vorm van een ‘echt’ glas met de bescherming van een drinkbeker. Dé oplossing voor eigenwijze peuterpubers!

Kleine stapjes met Mepal Mio-kinderservies

Nog zo’n belangrijke stap: de eerste keer dat je lieveling met jou mee-eet. Niets beters om deze mijlpaal te vieren dan met kinderservies op maat van je baby. Dankzij het oefenbord met handige knik en anti-slipbodem wordt leren eten een stukje makkelijker. Ook aan bestek werd gedacht: van oefenlepels met extra grip in felle kleurtjes tot de driedelige bestekset voor 'grote' jongens en meisjes, voor elke stap en elke leeftijd bedacht Mepal aangepast servies. En met de prints van schattige dieren, Nijntje of Mickey Mouse gaan die groentjes eens zo vlot binnen!

kinderservies
Mepal

Veilig en gebruiksvriendelijk

Je wil natuurlijk enkel het beste voor je kroost, en dat heeft Mepal goed begrepen. Het BPA-vrije, vaatwasbestendige kunststof zorgt net als de ergonomische, sterke uitvoering voor 100% gebruiksgemak in alle veiligheid. Op die manier garanderen de bekers en serviessets jarenlang plezier. Om te geven en te krijgen, te hebben en te houden, of door te geven aan de volgende generatie kleine sloebers.

De Mepal Mio-collectie is vanaf nu verkrijgbaar via mepal.com.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Mepal.

mepal.com