Een heerlijke zomercocktail met een ultralaag alcoholgehalte

Gepubliceerd op 14 juli 2021 door ELLE Partner
Een heerlijke zomercocktail met een ultralaag alcoholgehalteELLE Eten x Atopia

Niets fijners dan opnieuw in leuk gezelschap op een terrasje te genieten van een lekkere cocktail met ultralaag alcoholgehalte. Een zomers genot zonder schuldgevoel, rechtstreeks uit het Verenigd Koninkrijk.

Goed nieuws voor al wie een beetje op zijn of haar alcoholgebruik wil letten! ATOPIA — de nieuwe generatie drankjes met een ultralaag alcoholpercentage (amper 0,5%) — heeft zich een plekje onder onze parasol veroverd. Ter vergelijking: een ATOPIA & Tonic bevat 75 keer minder alcohol dan een dezelfde hoeveelheid Gin & Tonic!
ATOPIA komt voort uit een onbetwiste deskundigheid op het vlak van distillatie, geïnspireerd door de doordachte levenskeuzes van de consument van vandaag. Het resultaat laat zich proeven in twee perfect uitgebalanceerde smaken. Distillaten die met zorg en precisie zijn geselecteerd en gecombineerd, zonder compromissen op de smaak. Ideaal dus om met mate van een vrolijk en feestelijk avondje uit (of thuis) te genieten, zonder je het plezier te hoeven ontzeggen van een glaasje te drinken.

HARMONIEUS EN GERAFFINEERD

ATOPIA heeft een even verfijnde smaak als je lievelingsgin en is vanaf nu je ideale partner in crime als je op zoek bent naar een ultralaag alcoholgehalte. Dit verfrissende drankje is een zorgvuldige combinatie van extracten, aroma's en natuurlijke distillaten. Het ziet er niet alleen chique en geraffineerd uit, maar bezorgt je met zijn gesofisticeerde smaak een sprankelfris gevoel.

Lesley Gracie is uitgeroepen tot beste meesterdistillateur van gin ter wereld. Ze gebruikte die buitengewone ingrediënten om een complexe maar harmonieuze cocktail te creëren met een uitgelezen smaak.

SPICED CITRUS

ATOPIA is verkrijgbaar in de versie Spiced Citrus, een lekkere combinatie van sinaasappel-, jeneverbes-, koriander-, engelwortel-, citroen-, oranjebloesem- en kruidenextracten.

DE PERFECTE ATOPIA-COCKTAIL!

Serveer 50 ml ATOPIA met 150 ml tonic water en werk af met een schijfje sinaasappel. Wij proosten op een bewust drankje zonder compromissen!

Verkrijgbaar bij Colruyt voor € 25,90. Ons vakmanschap drink je met verstand.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Atopia. 
www.atopiaspirits.com

Lees ook
Chandon Garden Spritz: en als we deze zomer Argentinië eens gingen verkennen?
Single Unit Cocktails: meer genieten van minder alcohol
5 lekkere en verse recepten met aardbeien