Nespresso x Chiara Ferragni: een kleurrijke collab voor coffee addicts

Gepubliceerd op 28 juni 2021 door Lore Ginneberge Foto’s: Nesoresso
Nespresso x Chiara Ferragni: een kleurrijke collab voor coffee addicts

Nespresso trapt de zomer af met een nieuwe samenwerking met Chiara Ferragni. De Italiaanse onderneemster voegt trendy pasteltinten en haar iconische design toe aan enkele van de machines en accessoires van het merk. Op een verrukkelijke zomervakantie!

De Ferragni touch

Om de zomer te vieren, is deze limited edition-collectie versierd met de favoriete kleuren en de iconische knipoog van de Italiaanse blogger en zakenvrouw Chiara Ferragni. Onder de producten zit onder meer de nieuwste Nespresso Vertuo Next-machine die koffie zet in verschillende smaken en groottes, afhankelijk van je mood. Dan is er ook de Aeroccino 3, een melkopschuimer die je dagelijkse kopje koffie omtovert in prachtige Instagramwaardige lattes (nu nog oefenen op die latte art).

En ook aan accessoires werd gedacht: zo bevat de collectie een koffiemok, een designbeker versierd met het Nespresso-monogram en voor de gelegenheid in een poppy Chiara-jasje gestopt, en de Nomad Travel Mug, onze nieuwe compagnon op weg naar onze eerste vakantiebestemmingen.

Recept: een ijskoffie à la Chiara Ferragni

Chiara Ferragni heeft voor deze speciale collab zelfs haar eigen exclusieve recept mogen creëren. Haar favoriete zomerdrankje? Ijskoffie met een vleugje kokos! Kokos is het geheime ingrediënt voor een koffie met tropische allures waar je zelfs bij 30° C van kan genieten.

Thuis proberen? Hier is het recept voor de Tropical Coconut Flavour Over Ice mocktail:

Ingrediënten

  • Een Alto-mok uit de Vertuo-collectie (590 ml)
  • One Barista Creaties Tropische Kokosnoot smaak boven ijs (VL)
  • 7 ijsblokjes (ca. 30 g)
  • 20 ml Tiki-siroop
  • 70 ml bruisend water

Bereidingswijze

  1. Doe de ijsblokjes, de Tiki-siroop en het bruiswater in het glas. Roer goed.
  2. Bereid in hetzelfde glas de Barista Creations Tropical Coconut Flavour Over Ice (230 ml)
  3. Voeg eventueel suikerspin toe als topping voor het 'ijshoorntjes'-effect. Geniet ervan!

De Nespresso x Chiara Ferragni zomercollectie is nu al in beperkte oplage verkrijgbaar in de winkels en zal vanaf 6 juli ook online te koop zijn.