Wij hebben de perfecte cocktail gevonden voor deze zomer

Gepubliceerd op 12 mei 2021 door ELLE Partner
Wij hebben de perfecte cocktail gevonden voor deze zomerELLE x Atopia

Er is niets leukers dan samen met je vrienden en familie te genieten van de zonnige dagen en een heerlijke cocktail met een zeer laag alcoholgehalte in de hand... Zeker als je weet dat je er de volgende ochtend geen spijt van zult hebben!

De zon is weer van de partij, dus wat dacht je van een heerlijke cocktail waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten? Gelukkig is er nu een nieuwe generatie drankjes met een zeer laag alcoholgehalte om lekker van te nippen tijdens de zomerse aperitiefmomentjes. Je kunt er dus voor kiezen om met mate te leven en toch te genieten van fantastische cocktails die je smaakpapillen in vervoering zullen brengen! Onze favoriet voor deze zomer? Atopia, een heerlijk verfrissend drankje met een zeer laag alcoholgehalte dat zowel je lichaam als je geest verkwikt.

Harmonieus en verfijnd

Atopia is jouw ideale partner-in-crime als je op zoek bent naar een alternatief met een zeer laag alcoholgehalte en een smaak die al even verfijnd en harmonieus is als die van je favoriete gin. Deze speciale drank is zorgvuldig samengesteld uit distillaten, plantenextracten en natuurlijke aroma's. Lesley Gracie, uitgeroepen tot 's werelds beste meester-distilleerder, heeft met deze buitengewone ingrediënten een cocktail ontworpen die complex, evenwichtig en vooral overheerlijk is.

Spiced Citrus

Atopia is verkrijgbaar in de versie "Spiced Citrus", een smaakvolle combinatie van sinaasappel, jeneverbes, koriander, engelwortel, citroen, oranjebloesem en kruiden. Hoe bereid je de perfecte Atopia-cocktail? Serveer 50 ml Atopia met 150 ml tonic en garneer met een schijfje sinaasappel. Cheers!

Verkrijgbaar bij Colruyt voor € 25,90.
Ons vakmanschap drink je met verstand.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Atopia.
Atopiaspirits.com
instagram.com/atopiaspirits/