Steam Lustre Styler: de perfecte tool om je haar te stijlen zonder het te beschadigen

Geüpdatet op 3 mei 2021 door ELLE Partner
Steam Lustre Styler: de perfecte tool om je haar te stijlen zonder het te beschadigenELLE x BaByliss

Deze nieuwste generatie BaByliss-stijltang is ultrakrachtig en werkt met stoomtechnologie. Ze biedt het beste van twee werelden: in één beweging perfect steil haar zonder het te beschadigen. Wat wil je nog meer?!

Droom je van mooi, glad en zijdezacht haar? De Steam Lustre Styler heeft een krachtig stoomsysteem waarmee je je haren in één beweging gladmaakt, langdurig en zonder ze te beschadigen. Met deze stoomstijltang van professionele kwaliteit kun je rekenen op feilloos steil haar, gewoon bij je thuis. Dankzij het uitzonderlijke stoomdebiet en de zestien stoomuitlaten in het midden van de twee platen, temt dit technologisch hoogstandje van BaByliss moeiteloos elk haartype. Zelfs de meest rebelse krullen moeten eraan geloven! Gedaan met urenlang te worstelen om je haardos in toom te krijgen (met een pijnlijke arm als bonus!). Een enkele beweging per lok volstaat voor een ultrasteil resultaat. De Steam Lustre Styler werkt met een Advanced CeramicsTM-verwarmingssysteem dat de temperatuur regelt en een constante efficiëntie garandeert. Voor een gelijkmatig resultaat over de hele haarlengte.

De tijd dat stijltang en "gezond haar" niet samengingen, is voorbij. Met zijn geavanceerde spitstechnologie combineert de Steam Lustre Styler-stoomstijltang sterke prestaties met uitstekende bescherming. De stoom creëert immers een barrière die de haren beschermt tegen de warmte en ze de hele stijlbeurt gehydrateerd houdt. Bovendien zijn er twee stoominstellingen (hoog: 4 g/min - laag: 2 g/min) en vijf verschillende temperatuurniveaus, van 170°C tot 210°C. Zo is de stijltang geschikt voor elk haartype. De brede platen zijn perfect voor lang en dik haar, en met het afneembare steilkammetje zweeft de stijltang in een vloeiende beweging over het haar. Het resultaat? Perfect glad haar met één gebaar, gegarandeerd zonder beschadiging en zonder moeite.

Je apparaat heeft een silicone plaatbeschermer, schakelt automatisch uit en beschikt over een warmtebestendig isolatiematje. Het is dus 100% veilig. Met zijn meedraaiend snoer van 2,5 m lang ben je er bovendien zeker van dat je niet wordt gehinderd en heb je alle bewegingsvrijheid die je maar kunt wensen. Een ander, niet te verwaarlozen voordeel: met de afgeronde behuizing creëer je moeiteloos mooie krullen. Dit 2-in-1 instrument is dus ideaal om van stijl te veranderen, elke dag als je dat wilt. Kortom, de Steam Lustre Styler is echt de gedroomde tool voor elke haardos. Voor prachtig haar, gladder en glanzender dan ooit!

De Steam Lustre Styler van BaByliss (ST595E) kost € 149,90* en is verkrijgbaar in winkelcentra zoals Carrefour en in gespecialiseerde zaken zoals Krëfel, Mediamarkt en Vandenborre.
* Adviesverkoopprijs.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Babyliss.
Babyliss.fr

Lees ook
We love: Mepal lanceert slim ontworpen kinderservies op maat van kleintje
Mocktails in de mix: 10 alcoholvrije drankjes waar je geen hoofdpijn van krijgt
Dit zijn de zeven meest legendarische Cartier-juwelen