Het is lente bij Docks Bruxsel, met een good mood shoppingsessie

Geüpdatet op 25 maart 2021 door ELLE Partner
Het is lente bij Docks Bruxsel, met een good mood shoppingsessieElle x Docks

De lente is in het land! Om dat te vieren en tegelijk ook onze moraal - en garderobe - een opkikkertje te geven, trekken we gezwind richting Docks Bruxsel.

Na een (te?) lange winter waarbij buien, sneeuw en hevige wind elkaar opvolgden, komt daar eindelijk de lente piepen en laat ze ons van de vrijheid dromen. Gedaan met de winterblues, veel te korte dagen en pluizige wollen truien. Samen met het voorjaar zijn ook de frisse, kleurige collecties terug, met lichte stofjes en een vlotte snit.

En hoe kunnen we die beter ontdekken dan met een hartverwarmend dagje in het mooiste winkelcentrum van onze hoofdstad? Docks Brussels heeft alles uit de (kleer)kast gehaald om onze moraal en onze dressing de boost te geven die ze zo nodig hebben.

Een honderdtal mode-, lifestyle en schoonheidsboetieks geconcentreerd op ruim 40 000 m², moderne architectuur en brede lanen... Het Brusselse shoppingcenter ademt een gevoel van ruimte en lichtheid uit, in een stijlvolle en elegante omgeving. We gaan er - alleen of met onze bubbel - in alle rust inspiratie opdoen en de nieuwste trends opsnuiven. Of we nu op zoek zijn naar een nieuwe outfit, de salon moeten herinrichten, manlief een make-over gaan geven of de kids willen restylen, hier vinden we wat we zoeken, daar zijn we zeker van.

Jack & Jones, Kiabi, Guess, Mac Cosmetics, H&M, Maisons du Monde, Levis, Massimo Dutti, Mango, Only, Scotch and Soda, Zara… Alle grote en hotste merken zitten hier samen onder een dak. Perfect om onze look, huid of interieur op te fleuren zonder ons zorgen te hoeven maken over de grillen van het weer. En dan mogen we nog de handelaars niet vergeten. Die geven ons graag raad over DE kleur van het seizoen of helpen ons beslissen of we dat prachtige paar sandalen nu in cognac- of granaatkleur nemen. In de ideale wereld kopen we ze uiteraard allebei...

We hoeven ook ons geruite tafellaken, kleffe broodjes en picknickmand niet tevoorschijn te halen: in de vele restaurants en cafés vinden we afhaalmaaltijden of -snacks à volonté. Docks biedt ons een waaier aan lekkere mogelijkheden, de ene nog smakelijker dan de andere. Heerlijk om er tijdens een welverdiende pauze bij op te knappen en er dan weer tegenaan te gaan, klaar voor round two van onze intense shoppingsessie. Ja ja, wat sommigen ook mogen beweren, shoppen verdient echt een plaatsje in de lijst van de Olympische sporten.

Eindeloze fun en een verfrissend dagje uit in een gezellige sfeer? Dat is precies wat we op dit moment nodig hebben!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.

docksbruxsel.be

Lees ook:

Musthave merk: duurzaam active- en loungewear label stronger 

We love: belgische beautywebshop teint teint 

Hotspot: Arte Antwerp strijkt neer in Brussel