We love: Belgische beautywebshop Teint Teint

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
We love: Belgische beautywebshop Teint Teint

Fans van vegan, cruelty free en lokale skincareproducten vinden sinds kort alles op één plek. Maak kennis met de gloednieuwe Belgische webshop Teint Teint.

Oprichtster Sally is geen groentje op beauty- én webshop vlak. Met tien jaar ervaring weet ze als geen ander welke body bars, oliën en serums jouw hart sneller zullen doen slaan. Dat ook de planeet er beter van wordt, is mooi meegenomen.

teint teint webshop beauty duurzaam
KORENTO Liquid Blush

In het uitgebreide gamma vind je alles om gezicht, lichaam en haar te verwennen. Het aanbod is opgedeeld per categorie, maar met de handige filter ontdek je ook welke producten passen bij jouw huidbeeld. De merken zijn zorgvuldig uitgekozen aan de hand van groene criteria, en zijn waar kan van Belgische bodem. Zo vind je er de huidverzorging van Maiwe, de cosmetica van Go As U.R en het duurzame gamma van Cea Cosmetics, drie merken opgericht door Belgische onderneemsters.

teint teint webshop belgische cosmetica merken
Go As U.R vitalising serum

Naast de online shop kan je terecht in de showroom in Antwerpen (op afspraak), voor skincare op maat. Wie voor nu liever vanuit de zetel z'n favorieten aankoopt, is er goed nieuws want voor slechts enkele euro's kan je bij Teint Teint samples kopen zodat je de producten eerst kan testen op jouw huid. Do try this at home!

Alle info op teinteint.com

LEES OOK: deze Belgische webshops verkopen vegan cosmetica