Hotspot: Arte Antwerp strijkt neer in Brussel

Geüpdatet op 8 maart 2021 door Lore Ginneberge
Hotspot: Arte Antwerp strijkt neer in BrusselArte Antwerp

Arte Antwerp opent voor het eerst een permanente winkel buiten Antwerpen. Het Belgische streatwear label shop je vanaf nu in de Dansaertstraat.

BXL CAPSULE COLLECTIE

Na de thuisstad Antwerpen, is het voor Arte Antwerp de beurt aan de Belgische hoofdstad voor het aangaan van een nieuw avontuur. Founder en Creative Director Bertony Da Silva licht toe: “Arte Antwerp creëert hiermee een eigen uitvalsbasis voor de Brusselse community. Het is een dynamische en internationaal georiënteerde community die we op deze manier eindelijk een stuk van het Arte Antwerp universum dichter bij huis kunnen bieden.”

Om dit nieuwe hoofdstuk én het vijfjarige bestaan te vieren, lanceert Arte Antwerp een exclusieve reeks hoodies en T-shirts die enkel in de Brusselse winkel verkrijgbaar zullen zijn.

arte antwerp
Arte Antwerp

Een nieuwe hotspot in de Dansaertwijk

Voor de locatie van de nieuwe vestiging koos het Belgische modemerk voor de Dansaertstraat, bekend om haar bruisende en onbevangen sfeer in combinatie met een historische aantrekkingskracht voor creatievelingen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Arte Antwerp (@arteantwerp)

Voor het interieur werkte Arte Antwerp samen met opkomend Belgisch talent Orson Van Beek. De designer transformeerde het pand tot een modernistische ruimte met behoud van enkele originele elementen die de Brusselse sfeer goed weergeven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Arte Antwerp (@arteantwerp)

Arte Antwerp, Antoine Dansaertstraat 5à, 1000 Brussel. Meer info via de website

LEES OOK: BABOR opent een eerste instituut in Brussel