Beauty hotspot: BABOR opent een nieuw instituut in Brussel

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
Beauty hotspot: BABOR opent een nieuw instituut in Brussel

De Dansaertwijk in Brussel is een beauty hotspot rijker: sinds kort kan je er terecht voor de behandelingen en producten van BABOR.

BABOR in Brussel

Het Duitse doktersmerk is al langer bekend in Belgische schoonheidsinstituten, maar opent nu eindelijk een eerste eigen boetiek in Brussel. De store bestaat uit een shop met de verschillende collecties enerzijds, en een spa voor gespecialiseerde behandelingen anderzijds. In de winkel vind je de grote lijnen zoals de DOCTOR BABOR Pro-collectie op basis van uiterst krachtige ingrediënten, of de bekende ampoules voor een intensieve kuur.

babor ampoules
BABOR

 

 

BABOR gelaatsbehandelingen

Dan is er het spa-gedeelte van het instituut. De ruimtes zijn helemaal voorzien om tot rust te komen en kennis te maken met de producten op jouw huid. Voor elke gelaatsbehandeling wordt uitgebreid de tijd genomen om je huid te meten en analyseren, waarna je een persoonlijke fiche krijgt, aangepast aan jouw noden.

babor brussel
BABOR

Ook de behandeling wordt gepersonaliseerd, net als de kuren die specifiek bedoeld zijn om snel verbetering te zien. Het is er dus heerlijk ontspannen, maar tegelijk wordt er hard gewerkt om je de best mogelijke huid te bezorgen.

Adres: Antoine Dansaertstraat 44, 1000 Brussel 

Meer info over de producten en de flagship store via be.babor.com