Een Nespresso-toestel voor 1 euro en ELLE België een jaar lang gratis bij je koffieabonnement

Geüpdatet op 17 mei 2021 door ELLE Partner Foto’s: Emmanuel Laurent
Een Nespresso-toestel voor 1 euro en ELLE België een jaar lang gratis bij je koffieabonnementELLE x Nespresso

Je favoriete magazine lezen bij een heerlijk kopje koffie, zonder je ooit te hoeven afvragen of je wel nog voorraad hebt... Dat is zo’n beetje ons idee van geluk. Dankzij deze speciale ELLE x NESPRESSO-actie is dat geluk slechts een muisklik van je verwijderd!

We hoeven de Nespresso-toestellen, die elegante juweeltjes, al lang niet meer voor te stellen. Misschien iets minder bekend, maar minstens even opwindend: hun supereenvoudige abonnementsysteem, Nespresso Easy Machine. Op basis van je koffiegewoontes - het type koffie en aantal kopjes dat je per dag drinkt - kies je het koffieabonnement dat het beste bij je past. Voor amper één euro extra*, krijg je er zelfs een Nespresso-toestel naar keuze bij. Vervolgens ontvang je elke maand een krediet** waarmee je je lievelingscaps, lekkernijen of accessoires kunt bestellen. Dé praktische en duurzame oplossing voor al wie kickt op kwaliteitskoffie: van een kleine ristretto over een luchtige cappuccino tot een lekkere latte. 

Nespresso- en ELLE-abonnement
ELLE x Nespresso

Om dat plezier te verdubbelen, willen Nespresso en ELLE België de coffee addict en trouwe lezeres die in jou schuilt, verwennen. Hoe? Volg de volgende stapjes: 

  1. Druk op deze link 
  2. Kies je Nespresso-machine aan 1 euro* en je koffieabonnement
  3. Vul de promocode ELLE in bij de Nespresso check-out. Bij de levering van je Nespresso machine ontvang je een voucher voor een jaar lang gratis ELLE-abonnement.
  4. Enjoy! 

Aarzel niet want er zijn maar een beperkt aantal abonnementen beschikbaar! De actie is geldig van 15/04/2021 tot 16/05/2021 zolang de voorraad strekt. … Een ideetje voor Moederdag misschien? Of gewoon de ideale gelegenheid om zalig te genieten van een koffietje en je favo tijdschrift.

*Zie voorwaarden op nespresso.com
**Het koffieabonnement is gelinkt aan maandelijkse betalingen. De hoogte van het bedrag hangt af van het gekozen tarief.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Nespresso.

nespresso.com/be

 

Lees ook: 

MUSTHAVE MERK: duurzaam active- en loungewear label Stronger

We want: duurzame en inclusieve swimwear voor elk lichaam

Wafel verde met Emmentaler AOP