Shopping: met deze sportaccessoires ben je klaar om er in te vliegen

Geüpdatet op 30 maart 2023 door Lore Ginneberge
Shopping: met deze sportaccessoires ben je klaar om er in te vliegenShutterstock

De zomer komt steeds dichterbij. Misschien kriebelt het weer om enkele workouts in te plannen voor dat extra beetje self confidence. Klaar om er volledig in te vliegen? Deze stijlvolle sportaccessoires geven je net dat tikje extra motivatie.

Goede sportschoenen zijn cruciaal als je wil beginnen met sporten. Daarnaast vinden wij elk excuus een goed excuus voor een nieuw paar schoenen. Deze pastelkleurige sneakers van Skechers zijn perfect voor je workouts, maar ook ideaal voor een dagje shoppen.

sneaker sport workout sportschoen
Sneaker, Skech-Air® Court – Skechers

Shop hier

Hoewel je make-up en haar er niet altijd even flawless uitzien tijdens een workout, kan je outfit dat gelukkig wel. De fitness jumpsuit is duidelijk aan een opmars begonnen in de sportschool en wij zijn al helemaal fan.

fitness jumpsuit workout
Workout jumpsuit, GAP

Shop hier

Dat hydrateren, zeker bij het sporten, belangrijk is moeten we je niet meer vertellen. Toch is het niet altijd makkelijk om aan die anderhalve liter water per dag te komen. Misschien kan een kleurrijke drinkfles van Dopper hier wel bij helpen.

drinkfles workout sport
Drinkfles, Dopper

Shop hier

Laat de wind je niet tegenhouden om buiten te sporten. Door deze hippe jas van The North Face hopen wij stiekem al op een windvlaag.

windbreaker workout sport
Windbreaker, The North Face

Shop hier

sportaccessoires sporten horloge fitness vrouwen
Shutterstock

Meten is weten. Met een sporthorloge houd je je hartslag en stappen bij, maar ook je sportprestaties en slaap. Dat je extra gemotiveerd raakt door het zien van je vorderingen, hoeven we je vast niet uit te leggen.

sporthorloge fitness workout
Sporthorloge, Garmin

Shop hier

Een sportbeha is de enige beha waarbij het acceptabel is om er niets over aan te doen. Dan zou het toch zonde zijn om niet voor een leuk exemplaar te gaan? Wij zijn al fan van deze donkergroene van Lacoste.

sportbeha workout
Sportbeha, Lacoste

Shop hier

Een sporttas met handige straps voor je yogamat en voldoende ruimte die er ook nog eens goed uitziet? Meer vragen we niet.

sporttas workout
Sporttas, Oysho

Shop hier

Wie vaak hiket kan er waarschijnlijk over meespreken, pijnlijke en zware benen. Gelukkig is er een oplossing! Compressiekousen zijn de ideale remedie tegen vermoeide benen en daarnaast werken ze preventief tegen spataders.

compressiekousen sokken hike
Compressiekousen, Veritas

Shop hier

yoga accessoires yogamat
Shutterstock

Hoewel we al dromen van tropische temperaturen kan dat op dit moment van het jaar nogal tegenvallen. Met deze trui van Reebok kan je ook op koudere dagen buiten sporten.

sport hoodie reebok
Hoodie, Reebok

Shop hier

Yoga wordt dubbel zo leuk op een stijlvolle yogamat. Dit kleurrijk exemplaar van Urban Outfitters is makkelijk op te rollen en mee te nemen.

sport yoga workout yogamat
Yogamat, Urban Outfitters

Shop hier

LEES OOK: Ontdek SQUAD, de nieuwe bootcamp fitness in Brussel