Stay local: boek je verblijf nu rechtstreeks bij de hoteliers

Geüpdatet op 16 juli 2020 door ELLE Partner
Stay local: boek je verblijf nu rechtstreeks bij de hoteliersELLE x VisitKH

Heb je deze zomer een vakantie in eigen land gepland? Dan staat de kust waarschijnlijk hoog op je verlanglijstje. Met een brede waaier aan restaurants smul je er heerlijke gerechten gemaakt met producten van eigen bodem. Belgisch kopen doe je in de hippe boetieks en lokaal logeren in één van de talloze gastvrije hotels.

Goed nieuws: je kan je favoriete hotel in Knokke-Heist vanaf nu rechtstreeks bij de hotelier reserveren. Op de website visitkh.be boek je jouw hotelkamer aan de meest voordelige prijs, eenvoudig bij het hotel zelf!

Zalig in het Zoute

Een wandeltochtje door het Zoute. Zien en gezien worden op de dijk. De dag afsluiten met een heerlijke cocktail in een gezellige strandbar. Deze zomer wordt Knokke-Heist meer dan ooit the place to be. Kom jij ook een tijdje genieten met zicht op de Noordzee? Boek dan je verblijf via het unieke online platform visitkh.be: je vindt er de grootste keuze aan hotels in Knokke, betaalt steeds de beste prijs en krijgt bovendien tal van extra voordelen. De badstad en haar hotels zijn alvast klaar voor je. Er rest je alleen nog je valies te maken.

Na de coronacrisis verdient de lokale economie meer dan ooit jouw steun. Naast shop local, kan je nu ook met stay local je steentje bijdragen. Boek deze zomer je weekendje Knokke daarom rechtstreeks bij je favoriete hotel, in plaats van te reserveren via internationale online giganten.

Visit Knokke-Heist is een platform opgericht door de hoteliers van Knokke-Heist om je boeking te vergemakkelijken: geen tussenpersonen of partners, maar een directe communicatie tussen jou en het hotel. Dat betekent geen commissie bij je boeking en dus betere prijzen. Maar je kan ook rekenen op de beste garantie en annuleringsvoorwaarden, net als een uitstekende service tijdens je hele verblijf. Want zonder onnodige tussenschakels, kunnen je specifieke wensen veel sneller aangepakt worden.

ELLE x VisitKH
ELLE x VisitKH

Vip-guide

Boek je via visitkh.be,
 dan krijg je bovenop je verblijf een gratis vip-guide: een voordelenboekje waarmee je tal van extra’s en kortingen krijgt bij handelaars, restaurants en andere recreatiecentra in Knokke-Heist. Je vindt op de website ook een lijst van leuke adresjes en een overzicht van alle evenementen die plaatsvinden in de badstad. Zo ben je steeds op de hoogte van wat er nog doorgaat, en wat niet. En op de leuke blog “Approved by VisitKH” test een vliegende reporter allerlei events en ervaringen uit, zodat je al weet waar je je aan mag verwachten.
 Wij weten alvast waar we de zomer zullen doorbrengen. Zien we jou daar?

ELLE x VisitKH
ELLE x VisitKH

Meer weten? Bezoek dan snel visitkh.be, laat je inspireren en geniet van de beste hotelprijzen in Knokke-Heist!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met visit knokke-heist.
Visitkh.be 

Lees ook
Vakantie: 5 bestemmingen om er dicht bij huis toch helemaal uit te zijn
Staycation: een ecochique getaway in de Belgische Echo Lodge
Staycation: Dinner On The Lake komt terug mét overnachting