Staycation: een ecochique getaway in de Belgische Echo Lodge

Geüpdatet op 23 februari 2021 door Lore Ginneberge
Staycation: een ecochique getaway in de Belgische Echo Lodge

De Westhoek is een onthaastadresje rijker. Maak kennis met Echo Lodge, een nieuw vakantiehuis dat met z'n minimalistische uitstraling en groene, open omgeving rust creëert en naar verbinding zoekt tussen architectuur en natuur en tussen vrienden, familie of collega’s.

De Echo Lodge ligt goed verstopt in het West-Vlaamse Hollebeke. Tussen de uitgestrekte velden vind je er een imposant bouwwerk met metalen schil van koper en zink. Het is de ideale uitvalsbasis voor een week of weekendje weg met tot 32 personen. Er zijn ruimtes voor vergaderingen, feestjes en voor de kids...maar de gigantische groene ruimte is zonder twijfel de grootste troef.

echo lodge
Inge Nollet

Relaxen doe je hier volledig in Scandi-stijl. Het gebouw is een toonbeeld van strakke, hedendaagse architectuur, dat werd opgetrokken uit duurzame, natuurlijke materialen met een hoge recyclingwaarde. Dankzij zijn roeste kleur en verticale lijnenspel blendt Echo Lodge perfect in zijn omgeving met bosrijke flank. Binnen genieten gasten dan weer van het samenzijn in lichtrijke, open ruimtes in aardse tonen met warme materialen. Ze nodigen gasten uit om in een sfeer van rust op adem te komen.

echo lodge
Inge Nollet

Meer info vind je via echolodge.be

Meer staycation inspiratie: