Staycation: ga op vakantie in één van deze Belgische cabins

Geüpdatet op 22 maart 2021 door ELLE België
Staycation: ga op vakantie in één van deze Belgische cabinsSlow Cabins

Het zal deze zomer weer mogelijk zijn om te reizen, en daar zijn we heel blij om, al moeten we voor een vakantiegevoel eigenlijk niet eens over de grens... Wat dacht je van een vakantie in deze luxueuze cabins?

Slow travel in eigen land is de nieuwste trend binnen de reiswereld. De kunst van het 'traag reizen' heeft als doel om te onthaasten, en een cabin is daar de ideale plek voor. Super romantisch en met een minimale impact op de omgeving? Dat is pas écht zorgeloos genieten.

Slow Cabins

De hutjes van Slow Cabins zijn volledig zelfvoorzienend en hebben een Scandinavisch, minimalistisch design. Volledig in hout uitgerust zijn ze ook nog eens heel gezellig. Ze bevinden zich telkens op een geheime locatie in het midden van de natuur. De bedoeling van Slow Cabins is om de essentie van het leven te beleven. Je kan er tot rust komen, gaan wandelen in de omgeving en hout sprokkelen om bij terugkomst uit te rusten bij het kampvuur met een glas wijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Slow Cabins (@slow_cabins)

Meer informatie op slowcabins.be

The Forest Tiny House

The Forest is zonder twijfel de meest romantische cabin die er bestaat. De hut bevindt zich midden in een bosdomein aan de oevers van een meertje. Bij aankomst valt de kajak dan ook meteen op. Je kan er een bad nemen met uitzicht op het bos. Er is geen wifi, zodat gasten de tijd zouden nemen om te genieten van de rust en van elkaar. Je kan er ook voor kiezen om een aperitief, diner en/of ontbijt bij te boeken. Kortom, de ideale plek om even tot adem te komen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Forest Tiny House (@theforest_th) op

Meer informatie op theforest.be

Warredal Cosy Cabins

Het Forest Camp van Warredal bevindt zich midden in de Limburgse bossen en is uitermate geschikt voor een avontuurlijke gezinsvakantie. Je kan er overnachten in een Cosy Cabin onder het motto “back to basics”. De cabins zijn vervaardigd uit duurzame elementen en ecologische materialen. Alle comfort is aanwezig voor een zorgeloze vakantie. Zo is er de mogelijkheid om een ontbijt- of picknickmand te bestellen. Er is ook een wellnesscabine en sommige cabins zijn voorzien van een hot tub. Goed nieuws: de hond mag ook mee!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Warredal (@warredal) op

Meer informatie op warredal.be

Lees ook:

Groen reizen: zo ga je ecologisch, maar toch luxueus op vakantie

Staycation: de luxueuze Slô boomhutten in de Belgische natuur

(Stagiaire Louise Proot)