Staycation: de luxueuze Slô boomhutten in de Belgische natuur

Gepubliceerd op 19 mei 2020 door ELLE België
Staycation: de luxueuze Slô boomhutten in de Belgische natuur

Wil jij soms ook even ontsnappen aan je drukke leven? Dankzij Slô doe je dat in eigen land, in de prachtige natuur van de Ardennen. Hun design boomhutten vormen een oase van rust.

"Slô staat voor het omarmen van stilte, enkel zo kunnen we de schoonheid van het leven waarderen. Bij Slô kan bijna alles, maar vooral niets moet," zo omschrijft mede-oprichter Tim Goes hun concept. Concreet gaat het om zes luxueuze boomhutten, gelegen in een bos van 11 hectare. De boomhutten zijn gemaakt van strakke lijnen hout en glas, die zorgen voor een elegante en minimalistische look.

slô, boomhutten, lifestyle, reizen

De unieke huisjes zijn geïnspireerd op de moderne woning, de fermette en de kerken, drie bouwstijlen die ons land zo typeren. Elke hut heeft zijn eigen keuken, badkamer en woonkamer en heeft plaats voor twee tot vijf personen. Ook ligt er in het midden van het bos een serre waar je kan genieten van een kopje thee of een maaltijd. Slô ligt vlakbij Humain, een klein en gezellig dorpje in de provincie Luxemburg. Op slechts een uurtje van Brussel vind je dus het ultieme oord om te ontspannen.

Ga voor meer informatie naar slo-escape.com.

LEES OOK:

Mei Plasticvrij: zo vermijd jij plastic in de badkamer

Eco shopping: zo doe jij mee aan de zero waste beweging

(Stagiaire Tori Machiels)