Staycation: Dinner On The Lake komt terug mét overnachting

Geüpdatet op 20 april 2022 door Lore Ginneberge
Staycation: Dinner On The Lake komt terug mét overnachting

Binnenkort kan je zoals elke zomer opnieuw tafelen op het water bij Dinner On The Lake. Deze editie wordt niet alleen een pak intiemer, maar ook een stuk uitgebreider.

Voor sprookjesachtige taferelen hoef je dit jaar geen exotische bestemming aan te doen, want in Nijlen (provincie Antwerpen) wacht je binnenkort een culinaire ervaring op middenin het groen én op het water. Drijvend op de Nete kan je bij Dinner On The Lake genieten van een driegangenmenu, waaronder een stijlvolle barbecue en heerlijke drankjes. Net zoals vorig jaar gebeurt dit in een intieme setting, al zullen de nodige maatregelen genomen worden om alles veilig te laten verlopen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door A Concept By Friends And Fools (@dinneronthelake) op

Nieuw is de mogelijkheid om te overnachten: Dinner On The Lake biedt voor het eerst een Glamping-experience, kwestie van ten volle te kunnen genieten van de Nijlse natuur. Je word er wakker bij het fluiten van de vogels en een heerlijk ontbijt, en wie een extra romantische ervaring wilt kan ook het diner laten bezorgen aan de tent.

dinner on the lake

Vanaf september meert het drijvende restaurant tenslotte aan op verschillende locaties in België. Je kan er dan lunchen en dineren of evenementen organiseren. De zomer van 2020 saai? Allesbehalve!

Meer info en tickets via dinneronthelake.com

LEES OOK: stijlvol overnachten doe je in deze Belgische cabins