We love: de sexy coming of age serie ‘Normal People’

Gepubliceerd op 4 juni 2020 door ELLE België
We love: de sexy coming of age serie ‘Normal People’Hulu

De dramaserie Normal People, een adaptatie van het gelijknamige boek geschreven door Sally Rooney, laat niemand onberoerd. De cast, de dromerige soundtrack, de setting in Ierland en niet te vergeten de passie die van het scherm spat. Een meeslepend, sexy, coming of age verhaal over liefde en opgroeien.

Daisy-Edgar Jones en Paul Mescal vertolken de rollen van Marianne en Connell. De chemie tussen deze twee hoofdpersonages is onovertreffelijk. De serie volgt Marianne en Connell doorheen hun tijd samen op de middelbare school en later tijdens hun studentenleven in Dublin. De charmante, populaire Connell valt als een blok voor Marianne die door haar anders-zijn en weluitgesproken mening niet zo geliefd is op school. Connell, die worstelt met zijn identiteit en zelfvertrouwen, besluit om hun afspraakjes geheim te houden, wat een langdurige impact zal hebben op hun relatie. Desondanks blijven hun paden elkaar kruisen…

“Normal People” is elke maandag te zien op BBC, of via Hulu

Of het boek beter is dan de serie? Dat weet je natuurlijk pas wanneer je beide gezien en gelezen hebt, maar de lovende reviews en prijzen die deze bestselling roman in de wacht kon slepen liegen er niet om.

normal people

Koop hier

(Stagiaire Louise Proot)

LEES OOK:

Netflix: de nieuwste series om deze maand te bingen

'Margiela in His Own Words': ontdek het leven van de iconische ontwerper