Netflix: de nieuwste series om deze maand te bingen

Geüpdatet op 15 juni 2020 door ELLE België
Netflix: de nieuwste series om deze maand te bingenNetflix

Een nieuwe maand dat betekent nieuwe series op Netflix. In mei verschijnen er een hoop series op het platform, waaronder ook een Belgische. Kijk hier naar onze aanraders.

Hollywood

In deze serie zien we het verhaal van acteurs, actrices en schrijvers die het willen maken. Maar in het naoorlogse Hollywood zijn de kansen niet eerlijk verdeeld. Toch doen ze er alles aan om hun droom waar te maken. Maar de weg naar de top is niet altijd zo glamoureus als je zou denken...

Into the Night

De eerste Belgische Netflix Original. Wanneer een vlucht vanuit Brussel naar Moskou vertrekt, krijgen ze aan boord plots te horen dat de zon dodelijk is geworden. In een poging om deze mysterieuze ramp te overleven, keert het vliegtuig om en proberen ze in de nacht te blijven. De passagiers moeten het hoofd koel houden terwijl ze dit raadsel proberen op te lossen. Een spannende serie die je meteen al kunt bingen. 

Summertime

Zes mensen besluiten om hun zomer door te brengen aan de Adriatische Kust in Italië. Een van hen, Summer, wordt er verliefd. Het is een onverwachte romance die haar leven op zijn kop zet. Met deze serie kunnen we toch een beetje wegdromen van strandvakanties in het zonnige Italië...

Sweet Magnolias

Maddie moet na haar scheiding haar hele leven opnieuw beginnen. Ze besluit om met haar twee beste vriendinnen een spa te openen, iets waar ze al langer van dromen. Tijdens dat avontuur komt ze de liefde opnieuw tegen, maar die relatie roept bij sommigen toch wat vragen op. Een serie over kiezen wat je gelukkig maakt, ook al is dat niet altijd gemakkelijk. Vanaf 19 mei te zien op Netflix.

Working Moms

Deze hilarische serie over moeders zit ondertussen al aan zijn vierde seizoen. Het verhaal gaat over vier moeders die na hun zwangerschapsverlof weer terug aan het werk gaan. Elk proberen ze hun carriere, relaties en vriendschappen te combineren met het mama zijn. Het is een grappige kijk op het leven van moderne moeders.

LEES OOK:

Workout van de week: pilates met Daphne Velghe

Lockdown: 10 tips voor wie thuis zit en niet weet wat te doen

Lockdown literatuur: 5 boeken die je gelezen moet hebben

(Stagiaire Tori Machiels)