Rihanna’s nieuwe make-up tutorial toont de perfecte zomerlook

Gepubliceerd op 28 april 2020 door Lore Ginneberge
Rihanna’s nieuwe make-up tutorial toont de perfecte zomerlookGetty Images

Niemand die onze #mood zo goed kan vatten als Rihanna in haar make-up tutorials. Benieuwd welke looks deze zomer zullen bepalen? RiRi doet het je met veel plezier - en de nodige drama - voor.

Het gebeurt niet elke dag dat Rihanna herself een cameo maakt op het Fenty Beauty-kanaal, maar om ons een beetje moed te geven tijdens deze heftige periode (en eigenlijk ook om haar nieuwe producten te promoten) besloot de BadGal haar 'Summer Fenty Face' make-up routine te delen.

Het codewoord voor de zomer volgens team Fenty? No make-up make-up! Rihanna kiest voor een vrij natuurlijk ogende look dankzij haar nieuwe cream blushes en bronzers, die ze mixt en matcht om een costum-made tint te krijgen. De volgende stap is om deze crèmige formules héél goed uit te smeren met een borstel of je vingers, tot de kleuren bijna versmelten met je foundation.

Een tweede tip die we meenemen is om je lippen lichtjes te deppen in dezelfde tint als je wangen voor een samenhangende look. Dit lukt erg makkelijk met een crèmige blush, want de textuur is meestal ook geschikt als lipstick.

Tenslotte zijn we er nu helemaal van overtuigd: deze zomer draait alles rond glossy lippen. Rihanna werkt de hare af met een metallic roze gloss uit de Fenty-collectie. Et voilà, in minder dan vijf minuten bereik je dé zomerse no make-up look waar je post-lockdown mee kan uitpakken. Thanks RiRi!

Shop de producten die Rihanna gebruikt in de video hier:

cream blush fenty Rihanna make-up tutorial
Cream Blush in 'Petal Poppin', Fenty Beauty, €22

Shop hier

rihanna fenty beauty make-up tutorial
Cream Bronzer in 'Amber', Fenty Beauty, €32

Shop hier