We Love: de virtuele paaseierenjacht voor het goede doel

Gepubliceerd op 27 maart 2020 door Lore Ginneberge
We Love: de virtuele paaseierenjacht voor het goede doel

Ook chocolademerk Galler steunt de strijd tegen corona, en heeft tegelijk ook leuk nieuws voor alle grote en kleine chocoladeliefhebbers.

Iedereen moet zich aanpassen aan de huidige gezondheidscrisis, maar het Belgische chocoladehuis Galler blijft niet bij de pakken zitten. Om ziekenhuizen te ondersteunen, maar ook om iedereen die thuis zit op te vrolijken, stelt de chocolaterie haar virtuele paaseierenjacht voor.

paaseierenjacht galler
Galler

Een paaseierenjacht thuis

Het enige wat je te doen staat: de beste schuilplaats vinden in huis! Zelfs wie geen tuin of terras heeft kan vast wel een plekje vinden om de chocolaatjes te verstoppen. Deel je paaseierenjacht op sociale media met de hashtags  #EggHuntChallenge #SolidarityWithGaller zodat je anderen aanmoedigt om hetzelfde te doen.

paaseierenjacht thuis galler
Galler

 

En terwijl jullie op jacht gaan, steun je meteen ook het goede doel. Galler neemt deel aan de fondsenwerving van de Koning Boudewijnstichting. Het chocoladehuis gaf al een eerste donatie van 20.000 euro aan deze stichting, waarmee er beademingsapparatuur werd aangekocht voor ziekenhuizen. Om dit voort te zetten wordt vanaf nu ook voor elk verkocht zakje paaseieren een deel geschonken aan diezelfde Koning Boudewijnstichting.

De Galler-chocolade is verkrijgbaar in supermarkten en Galler-boetieks.

Lees ook