Healthy lifestyle: zo ga je fit de lente tegemoet

Gepubliceerd op 5 maart 2020 door ELLE Partner
Healthy lifestyle: zo ga je fit de lente tegemoet

Sporten en gezond eten? Dat kan ook leuk zijn. En al zeker in Kortrijk, waar Ring Shopping van 7 maart t.e.m. 21 maart voor het tweede jaar op rij het Fit & Fabulous experience evenement organiseert. Health coaches, mocktails, een gezonde brunch, kooklessen voor kinderen en een fitheidstest: Fit & Fabulous heeft het allemaal. Klaar voor een vitamineboost richting lente?

Well-being is belangrijker dan ooit, en daar speelt Ring Shopping in Kortrijk graag op in. Tijdens de allereerste editie vorig jaar maakten bekende foodies Julie Van de Kerckhove en Claudia Van Avermaet hun opwachting. Dit jaar tekenen Steffi Vertriest, An Block en Margot Hallemans present om je mee te nemen op een sportieve en culinaire reis die je na een lange winter eindelijk voorbereidt op de lente en zomer.

Gezond eten + Yoga = Ontstressen

Waar je je zoal aan mag verwachten? Workshops. Véél workshops. An Block en Margot Hallemans trakteren je op een yoga-initiatie. Verwacht geen zweverige toestanden, maar de nodige rock & roll met een stevig vleugje zelfrelativering. De bekende tv-kok en blogster Steffi Vertriest leert je dan weer hoe gezond, simpel én lekker te koken tijdens een unieke interactieve kookdemo. De laatste tijd last van wat stress?  Bezoek dan zeker ook Steffi’s workshop Ontstressen en leer hoe je helemaal zen kan worden.

Wat er daarnaast nog op het programma staat? Een vegan workshop door Laurence Uvin van Plant-tribe of een meet & greet met onze Miss België en gezondheidsgoeroe Celine Van Ouytsel: alles wat je nodig hebt om je te helpen een gezonde levensstijl uit te bouwen.

Maak je eigen mocktail

Breng trouwens gerust je man en kids mee. Fit & Fabulous, dat is ook tal van doe-activiteiten voor de hele familie. Leer je kinderen hoe ze zelf een gezonde lunch klaarmaken tijdens de Kids Lunch Cooking Classes met Thermomix. Of trap samen even je eigen smoothie bij mekaar. Met de innovatieve smoothie-bike verbrand je energie die je nadien op een zeer gezonde manier terug opneemt met een heerlijke en voedzame smoothie. Fotootje nemen na de sportieve inspanning? Loop even naar de Photobooth, poseer met je vrienden en/of familie en deel hem meteen op je sociale media. Maar last but not least: ga zeker langs na het werk op 13 maart. Dan staat er een spetterende afterwork op het programma, waar je onder meer leert hoe je heerlijke mocktails maakt op je volgende zomerse tuinfeest.

Een bezoek aan Fit & Fabulous is volledig gratis. Wil je graag deelnemen aan een workshop en zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je hier dan in. Speciaal voor onze lezeressen geven we trouwens 5 waardebonnen voor 75 euro weg die je kan gebruiken in elke winkel van Ring Shopping (lien vers concours)!

Ready to go for healthy? Tot in Kortrijk, dan!

Lees ook:

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Ring Shopping Kortrijk.
www.ringshopping.be