Dit weten we over het vervolg van To All The Boys I’ve Loved Before

Gepubliceerd op 24 december 2019 door Lore Ginneberge
Dit weten we over het vervolg van To All The Boys I’ve Loved Before @Lanacondor

De meest herbekeken Netflixfilm ooit komt terug! Het tweede deel van To All The Boys I've Loved Before belooft opnieuw een romcom van formaat te worden.

Hoe heet het tweede deel?

Om je de volledige titel mee te delen: 'To All The Boys I've Loved Before: P.S, I Still Love You' wordt het vervolg op de romance tussen Lara Jean Covey en Peter - zwijmel - Kavinsky. De twee jonge acteurs kenden met het eerste deel een gigantisch succes en werden meteen richting Hollywood gekatapulteerd. Wat de film zo populair maakte? Anders dan andere romantische films, is To All The Boys verrassend herkenbaar. Oké, de acteurs in de film zijn bovengemiddeld knap en waarschijnlijk allang boven middelbaretschoolleeftijd, maar de nerdy en voor-één-keer-niet-blanke Lara en de zachtaardige Peter deden onze harten smelten.

In december vorig jaar al kondigde het duo een vervolg aan, op de meest TATBILB-manier. En ja hoor, Lara (Lana Condor) heeft nog steeds die fantastisch lange wimpers en Peter (Noah Centineo) is nog steeds razend knap.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s happening! So excited to announce #ToAllTheBoysSequel is coming soon.... let's do this @ncentineo @jennyhan @toalltheboysnetflix @netflix

Een bericht dat is gedeeld door @ lanacondor op

Waarover gaat het tweede deel van To All The Boys I've Loved Before?

Maar waarover gaat TATBILB deel 2 nu eigenlijk? Alles lijkt goed en wel te zijn geëindigd voor de lovebirds, want in het vervolg (dat trouwens gebaseerd is op de boeken van Jenny Han) zien we dat Lara Jean en Peter eindelijk op echte dates kunnen gaan nu ze definitief samen zijn. In de eerste trailer hoor je hoe het koppel belooft om 'nooit elkaars hart te breken', maar dat is buiten een volledig nieuw personage gerekend. Je herinnert je vast wel dat Lara Jean niet enkel een liefdesbrief naar Kavinksy schreef, maar naar, wel, all the boys she loved before. En laat eentje daarvan net nu terug opduiken in het leven van de verliefde Lara...

Wanneer komt deel twee uit?

'P.S. I Still Love You' verschijnt op Netflix op 12 februari 2020, net op tijd voor Valentijn.

En P.S: nog beter nieuws, want er is ook al een derde deel gepland!