Zien: dit heb je gemist op de Calzedonia Legshow Hotel Edition

Geüpdatet op 10 december 2019 door ELLE België
Zien: dit heb je gemist op de Calzedonia Legshow Hotel Edition

Vorige week vond in Verona de tweede Calzedonia Legshow plaats, een groots spektakel waarin het Italiaanse kousen- en swimwearlabel zijn nieuwe FW-collectie voorstelt. Net op tijd om een nieuwe voorraad panty's in te slaan, want het blote benen-seizoen is nu wel echt voorbij.

Trends voor je benen

Voor het zesde jaar op rij prijkt actrice Julia Roberts in de campagne van Calzedonia. De Amerikaanse omschrijft het label als fun, familiaal en elegant. "Ik denk dat elke moderne vrouw die haar outfit day-to-night wil dragen, Calzedonia dankbaar is." Zelf is Roberts fan van de polkadotpanty en de pied-de-poule print, volgens haar dé musthave voor dit seizoen. "We zagen de pied-de-poule print op verschillende FW19-catwalks, een echte trend dus!" Eveneens nieuw in de collectie zijn de kousen van kasjmier, extra warm en zacht. Ideaal wanneer het buiten kouder wordt.

Legshow lookbook

Calzedonia stelde de nieuwe FW19-collectie voor tijdens de befaamde Legshow. Dat is – zoals de naam doet vermoeden – een modeshow die niet om kleren maar om benen draait. Voor de gelegenheid worden de headquarters van het merk in Verona omgebouwd tot een heus Grand Hotel, inclusief portiers en reiskoffers. Niemand minder dan ambassadrice Chiara Ferragni zag vanaf de front row dat het goed was.