Pillows Grand Hotel Reylof: slapen tussen de plooien van de tijd

Gepubliceerd op 22 oktober 2019 door ELLE Partner
Pillows Grand Hotel Reylof: slapen tussen de plooien van de tijd

Ervaar een trip down memory lane in Pillows Grand Hotel Reylof, een oase van rust in hartje Gent. Welkom in het vernieuwde boetiekhotel dat eeuwenoude charme verenigt met hedendaagse luxe.

Historisch boetiekhotel

Het verhaal van Pillows Grand Hotel Reylof gaat terug naar de 18e eeuw en slaat de brug tussen verleden en heden. Het boetiekhotel is ondergebracht in de voormalige woning van Baron Olivier de Reylof die dateert uit 1724. De historische herenwoning in Louis XIV-stijl werd volledig vernieuwd met respect voor de authentieke elementen, zonder voorbij te gaan aan hedendaagse luxe. Het boetiekhotel telt 157 kamers en suites die sereniteit en privacy uitademen. Persoonlijk contact en huiselijkheid staan voorop. Bij aankomst word je meteen begroet door de concièrge, die je via de klassieke wenteltrap begeleidt naar The Living, het hart van het hotel, met lounges, bar en Bistro.

Eerste indruk: dit is niet zomaar een hotelkamer, maar een personal space, voorzien van alle comfort. Elke kamer is anders ingericht en beschikt over een smart HD TV, een draadloos muzieksysteem en een Nespresso koffieapparaat. Van de meubels tot het beddengoed, alles werd ingericht met oog voor detail. En check die badkamer! Wedden dat je hier niet meer weg wilt? Tenzij natuurlijk om de rest van het hotel te ontdekken...

Heerlijk genieten

In het voormalige koetshuis vind je de Spa Reylof, waar je de rest van de wereld even kunt vergeten. Boek je schoonheidsbehandeling of slow down in de Finse sauna, de ontspanningsruimte of het wellnessbad. Zin in een stevige work-out? Dan zorgt de fitnessruimte voor de nodige uitdaging.

Voor de foodies

Via de weelderige tuin bereik je LOF Restaurant, een gastronomisch walhalla voor foodies. Chefkok Jasper Maatman en zijn team stellen de meest waanzinnige culinaire creaties voor, geïnspireerd door het Gastrobar-concept van sterrenchef Ron Blaauw. Na het dessert wil je nog maar één ding: eat, sleep, repeat.

Pillows Grand Hotel Reylof, Hoogstraat 36, 9000 Gent

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Pillows Grand Hotel Reylof.
www.pillowshotels.com