Trouwen: hoe kies je je trouwringen?

Gepubliceerd op 22 oktober 2019 door ELLE Partner
Trouwen: hoe kies je je trouwringen?

Trouwringen staan symbool voor de eeuwige liefde en voor een unieke verbintenis tussen twee mensen, in goede en in kwade dagen. Hoe je ze kiest? Wij helpen je op weg naar de ring van je dromen!

Ze lijken op het eerste gezicht misschien eenvoudig – en vaak is dat ook net het mooie eraan –, toch zijn ze van erg grote waarde. Bovendien ben je met twee om ze te kiezen, wat het vaak nog moeilijker maakt, legt Maison De Greef uit, dat dagelijks trouwringen op maat ontwerpt en maakt. Geliefden gaan op zoek naar ringen die bij elkaar passen, een soort “zielsverwanten”, en dus geen exacte kopieën: hetzelfde metaal, met of zonder steentje, een gegraveerde voornaam, datum of woord… Maison De Greef onthult zijn geheimen voor de perfect fit, voor koppels die op zoek gaan naar de trouwringen van hun dromen. Of je als koppel nu lovey-dovey bent zoals Alison en Gautier, opposites attract zoals Elise en Harry of kiss and make up zoals Maxime en Cléo…

1/

1/ Lovey-dovey: Alison & Gauthier

“Soort zoekt soort”

Koppels bij wie de ene de zin van de andere afmaakt, die dezelfde verhalen vertellen en om dezelfde moppen lachen. Kortom, die alles samen doen. Ze zijn onafscheidelijk en stemmen elkaars agenda op elkaar af. Als je de ene ziet, dan zie je de andere. In dit koppel is het “wij” en niet “jij en ik”. De perfecte symbiose! Bij het kiezen van hun trouwringen blijft dit koppel trouw aan het motto “soort zoekt soort” en gaan ze voor tijdloos, klassiek, minimalistisch en elegant.

Herken je jezelf in dit koppel en ga je voor niets minder dan de perfecte trouwringen? Onze tip: kies een elegant, maar tegelijkertijd geraffineerd model. Een klassieke, fijne ring in witgoud die jullie authenticiteit als koppel weerspiegelt.

2/

2/ Opposites attract: Elise & Harry

“Tegenpolen trekken elkaar aan”

Het geheim van complementaire koppels? Liefde, uiteraard, maar bovenal respect: hier wil de ene de andere niet veranderen en respecteren de partners elkaar zoals ze zijn. Over de jaren heen zijn hun verschillen complementair geworden en versterken ze elkaar zelfs. Dit koppel, waar elk zijn onafhankelijkheid behoudt en hun verschillen net hun sterkte zijn, gaat resoluut voor modern: hedendaagse ringen, maar met een “twist”, en een mix van de smaak van beide partners.

Ben jij ook zo’n complementair koppel? Kies dan voor hedendaagse ringen met een moderne toets in geelgoud, die de smaak van jullie beiden perfect combineert.

3/

3/ Kiss and make up: Cléo & Maxime

“Een mix van puurheid en lef”

Voor passionele koppels boordevol temperament, die graag afwijken van de platgetreden paden en op zoek zijn naar iets originelers dan de klassieke trouwring, ontwerpt Maison De Greef trouwringen op maat. De uitdaging? Uitzonderlijke en atypische ringen de uitstraling geven die ze verdienen.

Liefde op het eerste gezicht gegarandeerd! Discreet én origineel, in roosgoud voor haar en mat roos goud voor hem. Kies voor buitengewone ringen om jullie onwaarschijnlijk verhaal als koppel te bevestigen.

Eén trouwring, duizend mogelijkheden

Kies je een verlovings- of trouwring, dan is dat voor het leven. Laat je dus op maat adviseren door een professional. Bij Maison De Greef kom je terecht bij juweelexperten die je persoonlijk ontvangen in een ontspannen sfeer. Ze luisteren naar je verwachtingen en je verhaal als koppel. Hier is alles mogelijk… Of het nu gaat om een ring uit de exclusieve collectie van juwelenontwerper Arnaud Wittmann, een oud familiestuk of een ontwerp volledig op maat van jouw ideeën, dromen en verhaal. Traditioneel of gedurfd, elk koppel vindt hier ongetwijfeld de ringen als kers op de taart van hun belofte aan elkaar.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Maison De Greef.
www.degreef1848.com

Lees ook:
Beauty tips: vol zelfvertrouwen je ja-woord geven
Zo geef je een ecologisch trouwfeest
Laat je inspireren door de mooiste trouwjurken van de sterren