Laat je inspireren door de mooiste trouwjurken van de sterren

Geüpdatet op 4 december 2018 door Laure Vandendaele
Laat je inspireren door de mooiste trouwjurken van de sterren

Het afgelopen jaar beloofden heel wat beroemde koppels elkaar eeuwige trouw. Een mooie belofte, maar voor ons was het toch vooral smullen van de bruidsjurken waarin die 'I do's' werden uitgewisseld. Van de Givenchy-jurk van Meghan Markle tot de roze Rodarte van Mandy Moore, wie kaapt de prijs voor mooiste bruidje van het jaar weg?

Met twee royal weddings en een resem celeb huwelijken passeerden er de afgelopen maanden heel wat bijzondere trouwjurken de revue. Priyanka Chopra gaf haar jawoord tijdens meerdere ceremonies in verschillende jurken en was niet bang voor een beetje kleur. Super influencer Chiara Ferragni was dan weer verantwoordelijk voor de meest invloedrijke trouwpartij van het jaar en poseerde voor talloze Insta-pics in niet één, maar twee speciaal voor haar ontworpen trouwjurken van Dior. Emily Ratajkowski verraste vriend en vijand met haar surprise huwelijk én bijzondere (betaalbare ) trouwoutfit.

Stap jij volgend jaar in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar de ideale jurk? Laat je inspireren door de bruidsjurken van de sterren.Is De Vraag nog niet gesteld? Laat je verleiden door deze Belgische verlovingsringen of deze favorieten van millennials.

Deze beroemdheden zetten de trouwtrends