Beauty tips: vol zelfvertrouwen je ja-woord geven

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner
Beauty tips: vol zelfvertrouwen je ja-woord geven

De dag van hun huwelijk is voor veel vrouwen (en natuurlijk ook voor veel mannen) een van de belangrijkste, maar tegelijkertijd ook een van de meest stresserende. Van ‘s morgens vroeg tot bij de laatste dans sta je immers in het middelpunt van de belangstelling, niet het ideale moment dus om je onzeker te voelen over je make-up.

Voor bruidjes die op hun grote dag zen willen blijven over hun make-up ontwikkelde Estée Lauder Double Wear, de iconische foundation die zeer lang houdt en een ongeëvenaarde dekking heeft. We ontmoetten Charlette Louis, fan van Double Wear die binnenkort haar ja-woord geeft aan de man van haar leven.

1/

Charlette, een gelukkige bruid in spé

Charlette is 27, werkt al jaren in de communicatiesector en is dol op haar werk! In haar vrije tijd volgt ze wat er leeft binnen de wereld van de mode en de muziek. Het was trouwens op een festival dat ze bijna vijf jaar geleden de man ontmoette tegen wie ze binnenkort de magische woorden ‘Ja, ik wil!’ zal uitspreken.

Een jaar geleden ging hij op zijn knie en fluisterde hij de vijf woorden die hun leven zou veranderen: ‘Wil je met me trouwen?’ Ze startten meteen met de voorbereidingen voor hun grote dag, ze willen hun liefde immers delen met alle mensen die hun dierbaar zijn. Charlette en Rémy planden een huwelijksdag die bij hen past, eenvoudig en zo spontaan mogelijk. Maar om deze rust te kunnen behouden en ten volle van het feest te kunnen genieten, moet Charlette erop kunnen rekenen dat haar natuurlijke make-up de hele dag onberispelijk blijft.

2/

Onze tips voor een bruid die blaakt van zelfvertrouwen

Voor Charlette is het vooral belangrijk dat ze zich op de grote dag mooi en goed in haar vel voelt. Ze vroeg daarom aan haar lifecoach enkele tips voor meer zelfvertrouwen op weg naar het altaar. De lifecoach, gecharmeerd door de spontaneïteit van Charlette, heeft haar aangeraden om op de dag van haar huwelijk vooral niet op iemand anders te willen lijken. Wie zichzelf blijft, voelt zich immers meestal het best, en straalt dat ook uit.

3/

Met Estée Lauder Double Wear een perfecte huid voor een perfecte dag

En om helemaal zichzelf te zijn koos Charlette voor de Double Wear van Estée Lauder. Ze vond binnen het gamma bovendien de perfecte kleur voor haar teint: de 3W2 Cashew. Wat met haar huidtint blijkbaar niet eens zo vanzelfsprekend is ... Bingo!

En doordat deze make-up dekt zonder een masker te vormen én probleemloos 24 uur houdt kan ze er tot de volgende ochtend stralend uitzien. Ook na een nachtje stevig dansen.

Als laatste tip gaf de make-upadviseur van Estée Lauder aan Charlette de raad om de dagen voor haar huwelijk goed zorg te dragen voor haar huid. En op de grote dag is de vloeibare Double Wear foundation perfect om de huid van haar gelaat perfect mat te houden, ondanks de stress van de organisatie, van de fotosessie en natuurlijk de openingsdans. Kortom, Charlette kan er zeker van zijn dat haar make-up haar tijdens de mooiste 24 uur van haar leven niet in de steek zal laten.

Ben je op zoek naar de perfecte foundation tint? Surf naar iciparisxl.be, ga naar een ICI PARIS XL verkooppunt waar een schoonheidsspecialist je kan adviseren.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Estée Lauder.