Hotspot: nieuw beauty adres Bløs in Hasselt

Geüpdatet op 11 juni 2019 door ELLE België
Hotspot: nieuw beauty adres Bløs in Hasselt

Bij Bløs draait alles om natuurlijke schoonheid. Na de webshop is er nu ook een fysieke winkel in Hasselt. Op dit niet te missen beauty adres kan je terecht voor skincare-advies en producten.

1/

Natuurlijke schoonheid

Make-up artieste Kim Maes begon webshop Bløs 2,5 jaar geleden vanuit haar passie voor beauty, skincare en natuurlijke producten. Ze noemt Bløs een moderne en kritische benadering op schoonheid. De selectie die ze aanbiedt op haar webshop, kan volgens haar een groot verschil maken in je skincare-routine. Volgens Kim kunnen producten al snel te veel onnodige chemicaliën bevatten. Het aanbod van Bløs bevat natuurlijke producten van hoge kwaliteit en is goed voor jou en goed voor de planeet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door B L O S (@blos_shop) op

2/

Nieuwe beauty-hotspot voor Hasselt

Op de mooi uitziende website van Bløs vind je informatie over skincare-routines en -producten. Je kan er skincare-producten, badproducten, haarproducten, parfum en make-up kopen. Je vindt er leuks van onder andere Susanne Kaufmann, RMS Beauty, Ilia, Grown Alchemist, Bear, Less Skincare en Binu Binu. Bløs heeft ook een sample-service, waarbij je voor €10 een pakket ontvangt met producten die je kan uitproberen voor jouw huidtype.

Voordien kon je alleen op de webshop terecht, maar sinds eind mei heeft Bløs ook een fysieke winkel in Hasselt. Hier kan je alle producten rechtstreeks kopen en je laten adviseren.

blos nieuw beauty-adresje in hasselt
Foto: website Blos

De webshop, Instagram-pagina en het interieur van Bløs geven ons instant zin om hun producten uit te proberen.

Praktisch:

  • Adres: Dokter Willemsstraat 16, Hasselt.
  • Openingsuren: Maandag: 13-18 uur, woensdag-zaterdag: 10-18 uur.

Lees ook:

(Stagiaire Marie Pauwels)