De beste beautyadresjes in Hasselt

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
De beste beautyadresjes in Hasselt

 Bij deze adresjes in Hasselt komt de beautyliefhebber aan haar trekken.

Een weekendje Hasselt op de planning? Sla deze hotspots voor beautyliefhebbers dan zeker niet over.

LEES OOK: dit zijn de beste beautyadresjes in Gent

LEES OOK: welkom in het beautydistrict van Antwerpen

1. Café Beauté

hasselt beauty cafe beaute

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze hotspot naast een beautysalon met onder meer een ‘browbar’, ‘lashcorner’ en ‘lacquerie’ en ‘hairstyling corner’ ook een gezellige koffie/lunchbar waar het voor, na of tussen twee behandelingen door gezellig vertoeven is. Ook beautyshoppen behoort hier tot de mogelijkheden. Zo vind je hier onder meer de budgetvriendelijke nagellak van het Italiaanse Paese,  minerale make-up van Bellàpierre (de oogschaduw!), make-up van Inglot (de eyeliner gel!) penselen van Blush en huidverzoringsproducten van Grown Alchemist en Mesoestetic. De producten van dat laatste merk worden trouwens gebruikt voor zo goed als alle gezichtsbehandelingen.

Meer info en een afspraak maken via www.cafebeaute.be

Maastrichterstraat 93, 3500 Hasselt

1/

2. De beautycorner van La Bottega

Dit Hasselts modepaleis is een must-visit voor liefhebbers van mooie merken en accessoires (de schoenen! de handtassen!) maar richt zich sinds enkele jaren ook tot de beautyliefhebber. Mode en beauty gaan immers hand in hand, volgens La Bottega. In de Beautycorner vind je een uitgebreid gamma minerale make-up van onder meer Bellapierre en kan je steeds terecht voor professioneel make-upadvies en make-upapplicatie bij de beautyexpertes.

Paardsdemerstraat 9, 3500 Hasselt

www.labottega.be

2/

3. Mon-a-Lisa nails & beauty

hasselt beauty mon a lisa nagels
foto: Facebook

Volgens locals en insiders is Mo-a-Lisa dé plek waar je moet zijn voor de allerbeste gel- en acrylnagels.

Dokter Willemsstraat 9, 3500 Hasselt

3/

4. Brushbar

hasselt beauty brushbar haar kapsels
Geen betere remedie tegen een baaldag én badhairday dan een professionele brushing. Bij Brushbar kan je terecht voor krullen, opsteekkapsels of een standaard brushing, alles is mogelijk ongeacht je haartype. Dat je tijdens het wachten een glaasje bubbels in de handen gestopt krijgt, maakt een bezoekje er enkel aangenamer op.
Maastrichterstraat 103 A, 3500 Hasselt

4/

5. Nyx Cosmetics

hasselt beauty adresjes nyx cosmetics

De komst van Nyx Cosmetics was goed nieuws voor make-upliefhebbers die houden van 'on trend' en kleurrijke make-up aan democratische prijzen. Het Amerikaanse label staat in de Verenigde Staten op nummer 2 in het lijstje van favoriete make-upmerken van de millennials en ook de lokale leden van Generatie Y vonden intussen massaal de weg naar de Belgische vestigingen. De kans dat je hier met lege handen buiten wandelt, is eerder klein.

Demerstraat 47, 3500 Hasselt

5/

6. Le visage

hasselt beauty le visage bruidsmake-up

La Visage richt zich 100% op de aanstaande bruid en haar vriendinnen. Van bruidsmake-up tot excentrieke bachelorette party's, deze kenners met jaren ervaring stellen voor iedere vrouwengroep een verwenervaring op maat samen. Check zeker de uitgebreide 'bridal packages' compleet met spray tan, cosmetische tandenbleaching en gelaatsverzorging.

www.levisage.be

6/

7. M.A.C Cosmetics

hasselt beauty mac cosmetics

M.A.C Cosmetics is al jaren een vaste waarde. Make-upliefhebbers kunnen hier steeds terecht voor professioneel advies en professionele producten in alle kleuren van de regenboog. Ee verplichte stop voor make-upjunkies!

Fruitmarkt 6, 3500 Hasselt

www.maccosmetics.be