Dit zijn onze favoriete Antwerpse dessertparadijsjes

Gepubliceerd op 21 mei 2019 door ELLE België
Dit zijn onze favoriete Antwerpse dessertparadijsjes

Omdat we niet altijd gezond kunnen - of willen - leven, gaan we met een nieuwe filosofie door het leven: It's always dessert o'clock. Ontdek onze vijf favoriete adresjes in Antwerpen:

1/

Octave

Gelegen aan het chocolademuseum, brengt Octave een ode aan cacao in combinatie met een pure Belgische keuken die klassieke smaken met eigentijdse invloeden combineert. Alle desserts zijn vervaardigd door meester-chocolatier Patrick Aubrion.

Waar? Koningin Astridplein 7
Meer info? www.octaveantwerp.be

2/

Marolus

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

BIJNA VALENTIJN ❤️❤️ Hoe leuk is het om samen met je geliefden te komen genieten van onze high tea. Daarom zijn wij speciaal voor de liefde open op donderdag 14 februari. Reserveer voor een high tea om zeker te zijn dat er plaats is of koop een cadeaubon om op een andere dag te komen genieten ❤️❤️ High tea: Huisgemaakte scones met yoghurt en confituur Huisgemaakte taartjes Lekkere hartige hapjes Cava Huisgemaakte icedtea Koffie/thee Wij hebben doosjes voorzien zodat je eventueel de restjes mee kan nemen naar huis❤️ Prijs: 30 euro per persoon Annuleren kan op dag zelf niet meer #lunch#marolus#avocado#toast#salmon#pancakes#yum#foodie#food#l4l#likeforlikes#foodporn#delicious#beautiful#babyshower#hotspot#cakes#homemade#photo#instaphoto#girls#healthy#gym#hightea#tasty#city#

Een bericht gedeeld door MAROLUS (@marolus.antwerpen) op

Alleen al voor het schattige interieur zouden we hier willen komen. Wie wil genieten van een overheerlijke high tea, is bij Marolus aan het juiste adres. Toch liever iets minder uitgebreid? Kies dan voor koffie met gebak of de home made ice-tea.

Waar? Hendrik Conscienceplein 14
Meer info? +32 485 84 35 73

3/

Het Gebaar

De desserts van Het Gebaar zouden wij het liefst van al inkaderen, want hier krijg je echte kunstwerkjes op je bord. Niet moeilijk met chef Roger van Damme aan het hoofd van de keuken. Laat je verrassen door zijn creaties en vergeet niet: sharing is caring!

Waar? Leopoldstraat 24
Meer info? www.hetgebaar.be

4/

DelReY Chocolate Lounge

Bij de Chocolate Lounge van DelReY sluit je je dagje Antwerpen af met een overheerlijk stukje taart. Het interieur is eerder minimalistisch, maar de desserts zelf zijn bijna te mooi om op te eten.

Waar? Appelmansstraat 5
Meer info? www.delrey.be

5/

Bubble Waffle Café

Bij het Bubble Waffle Café serveren ze Hong Kong egg waffles, een typisch streetfood uit China, met een Belgische twist. De wafels zijn om duimen en vingers bij af te likken: krokant van buiten en zacht en zoet binnenin. Naast hun signature dish serveren ze hier ook heerlijke homemade desserten, taarten en all day breakfast.

Waar? Wijngaardbrug 2
Meer info? bubblewaffle.be

(Stagiaire Kaat Monsieur)