LOL: de raarste producten verkocht door beroemdheden

Gepubliceerd op 21 mei 2019 door Lore Ginneberge
LOL: de raarste producten verkocht door beroemdheden

Beroemdheden linken maar wat graag hun naam aan allerlei producten en collabs, want extra inkomsten en extra faam.

Sommige sterren kiezen ervoor om 'het gezicht te zijn van', terwijl andere een stapje verder gaan met hun eigen productlijnen. En die doen soms de wenkbrauwen fronsen...

Je denkt waarschijnlijk meteen aan Gwyneth Paltrow met haar lifestylewebsite Goop. En ja hoor, Gwyneth is zonder twijfel de queen van de absurde artikelen. Al heeft ze genoeg celebrity concurrentie:

1/

Kourtney Kardashians Moon Milk Collagen Latte

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Poosh (@poosh) op

Kourtney startte recent haar eigen website Poosh - volgens velen een knock-off van bovengenoemde Goop. De oudste Kardashian vond eindelijk haar passion, en biedt behalve vaag advies ook allerlei wonderproducten aan. Dit Moon Milk-poeder belooft een stralende huid, haar en nagels dankzij het collageen, wat nog vrij geloofwaardig is. Maar dat het middeltje ook helpt tegen anxiety (Kourtneys favoriete woord), slapeloosheid en stress? Daar willen we toch graag bijkomende uitleg over.

2/

Azealia Banks Pussy Pop

Azealia Banks is naast badass rapper ook zeepverkoper op haar website CHEAPYXO. Niets mis mee, we houden van lekkere geurtjes in bad, maar deze pussy pop is toch net even iets anders. Dit zeepje voor je private parts zorgt volgens de verpakking voor een 'lighter & tighter' vagina. Klinkt niet alleen bijzonder vreemd, maar ronduit gevaarlijk.beroemdheden producten zeep

3/

Justin Biebers Drew House

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

drew crew

Een bericht gedeeld door Drew House (@drewhouse) op

Geen product hier, maar een hele collectie. De stijl van Justin Biebers onlangs gelanceerde kledinglijn Drew House valt niet te bevatten in enkele woorden. Is het een soort beige Yeezy voor cool kids? Cult-achtige gevangenispakken? Wat ook de bedoeling was, wij snappen er niet veel van.

4/

Rob Kardashians Arthur George-sokken

Dat de Kardashians hun zaakjes goed op orde hebben, hoeft niet te verbazen. Ook outsider Rob verdient z'n brood met een eigen collectie. Geen kleding- of cosmeticalijn, wel...sokken. Robs label Arthur George klinkt heel chic, tot je de kousen ziet. Denk aan tekstjes als 'basic bitch' of 'gold digger'. Heel apart allemaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ARTHUR GEORGE (@arthurgeorge87) op

 

5/

Gwyneth Paltrows Physic Vampire Repellent

Last but definitely not least: Gwyneth Paltrows Goop, de nummer één verzamelplaats van vreemde producten. Alleen al de categorie 'cosmic health' doet ons flink met de ogen rollen. Het was niet makkelijk om een product te kiezen, maar de prijs gaat naar deze Physic Vampire Repellent, een soort mist ontwikkeld door een spiritual healer die de kracht van kristallen in een flesje stopt. Deze specifieke variant verstuif je rond je aura ter bescherming van fysieke aanvallen en emotionele schade. Erg bedankt, Gwyneth.

vampire beroemdheden producten Goop