Kylie Jenner lanceert binnenkort een eigen skincare-lijn

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE België
Kylie Jenner lanceert binnenkort een eigen skincare-lijn

Na baby Stormi en het aanhoudende succes van Kylie Cosmetics, is het tijd voor iets nieuws. The rumours were true, Kylie zal binnenkort een skincare-lijn uitbrengen, genaamd ‘Kylie Skin by Kylie Jenner

Billionaire skincare

We kennen Kylie Jenner van haar beroemde lippen en populaire make-up lijn, Kylie Cosmetics. Dankzij het grote succes van deze lijn, werd ze op haar eenentwintigste door Forbes uitgeroepen tot jongste self-made billionaire, een titel die voor veel controverse zorgde. Maar of haar vermogen nu self-made is of niet, veel geheimen heeft de beauty-wereld niet meer voor Kylie. Ze weet hoe ze make-up moet maken én verkopen, en kondigde aan dat ze nu ook een skincare lijn zal lanceren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

1/

Kylie Skin

Ze onthulde het nieuws afgelopen weekend enthousiast op haar persoonlijke Instagram-account (where else). De kersverse Instagram-pagina van Kylie Skin gaarde op twee dagen tijd al bijna 1 miljoen volgers bijeen. In de teaser-video, zien we een bare-faced Kylie, met zichtbare imperfecties (leuk om te weten dat zelfs steenrijke beauty-goeroes hun onvolmaaktheden hebben).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💦 @kylieskin coming 05.22

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

2/

Groene producten, roze potjes

De lijn zal vegan en cruelty-free zijn, zonder gluten, paraben en siliconen, en geschikt voor alle huidtypes. Kylie kondigde op haar Instagram story aan dat de eerste lijn zal bestaan uit een serie van 6 essentiële producten: een foaming face wash (€21), een vanilla milk toner (€19,5), een walnut face scrub (€19,5), een moisturizer (€21), een vitamine C-serum (€24,9) en een oogcrème (€17,80). Voor €111 kan je de hele set kopen. De lijn zal te koop zijn vanaf 22 mei.

De babyroze producten zijn alvast leuk om naar te kijken, maar of ze ook effectief zijn is nog maar de vraag. Op haar stories laat Kylie alleszins uitschijnen dat haar producten onderdeel zijn van haar eigen skincare-routine. Het internet is sceptisch en gelooft niet dat Kylie haar eigen lijn gebruikt. Desalniettemin zijn we van mening dat ook deze collectie het weer zeer goed zal doen en in no-time zal uitverkopen...

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

En er zijn nog meer geruchten uit het Karjenner-universum. Zo zou Kendall Jenner haar naam hebben laten vastleggen in de vorm van een handelsmerk. Zal ze in de voetsporen van zusjes Kim en Kylie treden en ook met een eigen beauty-lijn komen? Wie weet. Voorlopig heeft het 23-jarige model nog niets bevestigd noch ontkracht.

(door stagiaire Marie Pauwels)