Dààrom liet Kylie Jenner haar lippen opspuiten

Gepubliceerd op 11 september 2017 door Elise
Dààrom liet Kylie Jenner haar lippen opspuiten

Een bizarre remedie tegen een liefdesbreuk? 

Alweer een nieuwe onthulling in Kylie Jenners realitysoap Life Of Kylie. Vorige maand vertelde de brunette waarom ze niet op haar eigen prom was, deze week openbaart ze wat er aan de grondslag ligt van haar plastische ingrepen... Tegenwoordig staat Kylie bekend om haar volle mond en lippen, maar dat was ooit anders. Kylie - die fortuinen maakt met haar "lip kits"- had ooit veel complexen over haar dunne lippen.

LDVD

De reden? Een misgelopen tienerliefde. Toen ze op haar vijftiende voor het eerst een crush had op een jongen, beantwoordde die haar liefde niet omdat hij ervanuit ging dat Kylie niet goed zou zoenen met haar dunne lippen.

Een traumatische ervaring voor een jong pubermeisje: "Als een jongen die je leuk vindt zoiets zegt, raakt je dat echt. Ik voelde me niet aantrekkelijk of mooi. Ik heb van mezelf hele smalle lippen en ik wilde graag grotere. Alle lipliners ten spijt, ik besloot om er iets aan te doen."

Lipfillers zijn lang niet de enige ingreep die de jongste Jenner liet uitvoeren. Ook haar overige familieleden zijn niet vies van een prikje of een incisie. Wij lijstten alle cosmetische chirurgie op die de Kardashian clan heeft ondergaan.