10 Instagramaccounts die je doen dromen van een nieuwe kleerkast

Geüpdatet op 28 maart 2019 door ELLE België
10 Instagramaccounts die je doen dromen van een nieuwe kleerkast

We hebben het allemaal wel eens voorgehad. Je lievelingsinfluencer heeft net een foto van haar nieuwe schoenen geplaatst en nu moet jij ze natuurlijk ook hebben. Het liefst zou je eigenlijk een volledig nieuwe garderobe aanschaffen. Om het je nog moeilijker te maken, hebben wij de 10 best geklede influencers op een rijtje gezet. #sorrynotsorry

1/
Jeanette Madsen

In Scandinavië hebben ze een oog voor design, maar ook voor stijl. Deze Deense babe weet heel goed wat met wat te combineren en ziet er altijd fantastisch uit. Wat in je hoofd een slechte match lijkt, doet zij eruit zien als een droom. (En we proberen nog altijd uit te dokteren hoe Miss Madsen zo natuurlijk mooi kan zijn.)

Onze favoriet:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_) op

2/
Slipintostyle

Deze Parisienne heeft haar roots in Martinique en houdt ervan haar exotische afkomst in de verf te zetten. Met haar kleurrijke outfits brengt ze de Parijse straten tot leven. Ellie is heel interactief met haar volgers, zo vraagt ze hen vaak advies en geeft ze tips over hoe je designerstukken gewoon kan lenen in plaats van ze te kopen. En wat haar looks en persoonlijkheid nog completer maken is die prachtige witte glimlach.

Favoriete look:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ellie (@slipintostyle) op

3/
The Fashionguitar

Charlotte Groeneveld ruilde enkele jaren geleden Amsterdam in voor New York. Ondertussen is deze Hollandse meid een regelrechte uptown girl geworden en we are in love. De perfecte inspiratie voor wie fan is van een urban look en dat ook wel eens wil uitproberen. Pas op, want ze is aanstekelijk. Een van onze stagiaires liet zich door haar al verleiden tot het kopen van de nieuwe Prada-haarband.

Beste look:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Groeneveld (@thefashionguitar) op

4/
Leia

Dat Parisiennes stijl hebben, wisten we al. Maar Leia is het perfecte plaatje. De Française houdt er een bescheiden, effortless look op na en wij kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Met haar donkere froufrou en zwoele blik verleidt ze je in no-time. #girlcrush

Favoriete outfit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leia (@leiasfez) op

5/
Styleheroine

Wat heeft strakke jukbeenderen en tonnen stijlgevoel? Evangelie Smyrniotaki. Het Instagram-account van de Griekse blogster staat vol kunstige foto's die je helemaal doen wegdromen. Waarschuwing: haar kleren zijn aan de prijzige kant, maar met een beetje creativiteit kun je haar looks zo nabootsen.

Onze favoriet:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Evangelie Smyrniotaki (@styleheroine) op

 

6/
Stephanie Broek

Alles wat in Stephanie Broeks kleerkast hangt is green, vegan en sustainable, maar allesbehalve geitenwollensokken. Hoe exclusiever het kledingstuk, hoe beter. Daarom is haar eerste stop bij een shopbeurt altijd de lokale vintagewinkel. Voor oversized kostuums en gekke patrooncombinaties moet je bij deze blonde cool girl zijn.

Beste outfit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Broek (@stephaniebroek) op

7/
Reese Blutstein

Kleur je graag eens buiten de lijntjes? Reese Blutstein ook, want haar outfits lijken op zich te gek voor woorden, maar zitten haar als gegoten. Deze influencer is zeer down to earth en dat maakt haar een van de beste rolmodellen voor beginnende content creators.

Mooiste outfit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Reese Blutstein (@double3xposure) op

8/
Emili Sindlev

Nog meer Scandinavisch bloed. Emili Sindlev's fleurige outfits maken je dag goed en geven je zin in de lente. Haal alvast maar je portefeuille boven, want je zal niet kunnen weerstaan aan deze modemuze. Een, twee, drie... besteld!

Kleurrijkste look:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

9/
Tiffany Hsu

Als je de inkoper bent bij Mytheresa, dan moet je wel een prachtige kledingstijl hebben, toch? Inderdaad, Tiffany weet van wanten als het op modetrends komt. Ooit vertelde ze aan Harper's Bazaar dat ze, telkens ze op zakenreis gaat, drie koffers vol kleren meeneemt: "Ik ben een lastminutetype. Soms trek ik wel drie keer iets anders aan." Wie niet?

Leukste look:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tiffany Hsu (@handinfire) op

10/
Zoë Pastelle

Je bent jong en je wilt wat. Wel, Zoë Pastelle heeft het al allemaal. Ze is actrice, model en content creator in één en heeft een kledingkast om jaloers op te zijn. De hippe blonde nineties girl doet eer aan haar geboortejaar en geeft ons echte spice girl vibes.

Favoriete outfit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Z o ë P a s t e l l e (@zoepastelle) op

Psst... ontdek ook onze favoriete Amerikaanse, Britse en Italiaanse influencers.

(door stagiaire Morrigan Penninck)