Paniekrubriek: Ik voel me aangetrokken tot mijn collega

Geüpdatet op 26 februari 2019 door ELLE België
Paniekrubriek: Ik voel me aangetrokken tot mijn collega

Gedumpt? Geworstel met je pessarium? Of met je oogpotlood? De motor van je wagen opgeblazen? Geen nood, het ELLE-team staat je bij met raad en daad!

Help! Ik kan mijn ogen niet afhouden van de enige man op de werkvloer. Hij is niet bijzonder knap of grappig, maar ik ben al meer dan zes maanden vrijgezel. Van maandag tot vrijdag is hij mijn enige mannelijke contact en ik voel me met de dag meer aangetrokken tot hem. Ik fantaseer de hele dag door, vooral na 16 uur wordt het erg. Dan beeld ik me in dat ik zijn lokaaltje binnenga, de deur achter me dichttrek, me uitkleed en onder zijn bureau kruip. Het probleem? Hij heeft een vriendin ... (Slechte collega)

Liefste hitsige collega,

het goede nieuws is dat er nog niks gebeurd is. Probeer dat zo te houden. Niet alleen geef je aan dat hij een vriendin heeft, maar ook dat hij niet eens je type is. Het is duidelijk dat je snel nog eens van bil moet gaan, maar laat die arme stakker met rust.

(On)gewenste intimiteiten zullen jullie werkrelatie en je eigen positie binnen het bedrijf niet ten goede komen. Ik trek misschien een makkelijke conclusie, maar iets zegt me dat je niet vies bent van onenightstands. Het wordt dus tijd om je in de duistere krochten van het datingapp-universum te begeven en een paar Tinderdates te regelen. Je hoeft niet eens te wachten tot het weekend. Spreek na het werk af met een knappe onbekende. Vraag of hij thuis een bureau heeft staan en beleef lekker na het werk je stoutste office romance-fantasieën. Wedden dat je collega snel uit je vizier verdwijnt?