Auberge du Pêcheur: De romantische getaway in Gent

Geüpdatet op 26 februari 2019 door ELLE Partner
Auberge du Pêcheur: De romantische getaway in Gent

Gezellige, knap ingerichte ruimtes, een topgastronomie en een bucolische setting. Auberge du Pêcheur in Deurle heeft alles in huis om zijn gasten te verwennen, of ze nu komen eten, slapen, vergaderen of feesten.  

Een van de meest schilderachtige stukjes Vlaanderen is de streek rond Deurle, waar de Leie zich door de velden slingert. En de mooiste plek om van dat natuurschoon te genieten, is het terras van de Auberge du Pêcheur. Ook binnen heb je vanuit bijna alle ruimtes een fenomenaal uitzicht dankzij de grote raampartijen.

Room with a view

De ‘vissersherberg’ heeft natuurlijk veel meer te bieden dan een prachtig panorama alleen. Brasserie The Green bijvoorbeeld, warm aangekleed in gedempte tinten, serveert de betere klassiekers, met als absolute topper de steak tartare. Net iets te enthousiast geproefd van de 500 kwaliteitswijnen uit de exclusieve wijnkelder? Geen nood, de Auberge heeft ook 32 stijlvol ingerichte kamers. De volgende dag kun je dan, na een ontbijt met ovenwarme ontbijtkoeken, zelfgebakken wafels en toast met zalm, goed uitgerust de musea in de buurt bezoeken of een frisse neus halen langs de Leie.

Ster van Vlaanderen

Auberge du Pêcheur, Pontstraat 41, 9831 Sint-Martens-Latem.

Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Stars of Flanders, een label dat authentieke Vlaamse gastvrijheid garandeert op een internationaal viersterrenniveau, voor zowel particulieren als zakenmensen. Dat betekent dat de Auberge ook perfect geschikt is voor seminaries. De acht meeting rooms met een oppervlakte van 36 tot 154 vierkante meter zijn allemaal voorzien van flipchart, whiteboard, beamer … en het mooie is dat je ook vanuit enkele van die meeting rooms de Leie door het groen ziet.

Bedoeïnentent

In nog drie andere zalen, waaronder de orangerie, kun je mijlpalen in het leven vieren als geboortes, communies, huwelijken ....  Romantische zielen geven elkaar het ja-woord in de bedoeïnentent op de oever van de Leie, en stappen daarna letterlijk in het huwelijksbootje aan de aanlegsteiger. Om de mooiste dag van je leven pas echt onvergetelijk te maken.

Auberge du Pêcheur, Pontstraat 41, 9831 Sint-Martens-Latem. Tel. 09 282 31 44

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Auberge du Pêcheur.
www.Auberge-du-pecheur.be