Zo creëer je last minute een perfect kerstdiner

Gepubliceerd op 20 december 2018 door Maxine Detaellenaere
Zo creëer je last minute een perfect kerstdiner

De tijd om een volledig kerstdiner in elkaar te flansen iets te rooskleurig ingeschat? Of is je oudtante Edna ziek en ben jij de Chinese vrijwilliger om het familiefeest last minute bij jou te organiseren?

Geen nood, want vandaag bestaan er enkele handige oplossingen om toch een spectaculair kerstdiner op tafel te zetten.

1/

Kerstversiering

Voor wie geen zin heeft om veel tijd en energie te steken in tafelversiering is er nu Table in a Box, een all-in one pakket met alle benodigdheden om je tafel een feestelijke upgrade te geven. Denk maar aan unieke katoenen servetten, sfeervolle theelichthouders, handgemaakte terracottavaasjes, heerlijke recepten en een sfeervolle playlist.

Meer informatie vind je op tableinabox.be

kerstmis, kerstdiner, kerstavond, maaltijd, menu, versiering, tafel, table in a box

2/
Kerstmenu

Zie je er zwaar tegenop om lekkere - en eenvoudige - recepten te zoeken en al zeker om urenlang door je supermarkt te dwalen op zoek naar ongewone ingrediënten genre djahe of ve-tsin? Dan zit je goed met een kerstbox zoals deze van Hello Fresh, met handige recepten én alle ingrediënten die je nodig hebt. Het ELLE-team testte de box uit en is oprecht fan!

Meer informatie vind je op hellofresh.be

kerstmis, kerstdiner, kerstavond, maaltijd, menu, versiering, tafel, table in a box, hello fresh

Lees ook: 'Originele kerstdecoratie die net zo leuk is als een kerstboom' en 'Drie feestelijke en vegetarische gerechten voor kerst'.